Μάθετε περισσότερα

Ανακοινώσεις

ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέλη της Ένωσής μας, οι οποίοι είτε τυγχάνουν δικαιούχοι των επιδομάτων αναπηρίας και κινδύνου, είτε όχι, εκφράζουν τις έντονες ανησυχίες τους αναφορικά με την καταβολή των εν λόγω επιδομάτων μετά την 31-12-2017.

Περισσότερα

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ ΔΑΕ

Άλλη μια αιμοδοσία της Ένωσής μας πραγματοποιήθηκε σήμερα στο αμφιθέατρο της Δ.Α.Ε. με τεράστια επιτυχία. Οι συνάδελφοι προσήλθαν κατά δεκάδες για να επιτελέσουν το «ιερό καθήκον», επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά ότι διακρίνονται για την ευαισθησία τους και το αίσθημα ...

Περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ Δ.Α.Ε. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2017 και από ώρα 09:00 έως 13:00 στο Αμφιθέατρο της Δ.Α.Ε. (Χίου 8, Καισαριανή) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας.

Περισσότερα

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ ΜΑΣ

Τα μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής μας, στην καθημερινή επαφή με τους χιλιάδες συναδέλφους-μέλη της, γίνονται μάρτυρες της ταλαιπωρίας και του προβληματισμού μεγάλου αριθμού Αστυνομικών ή μελών των οικογενειών τους, που δυστυχώς η μοίρα τους έφερε αντιμέτωπους με τον καρκίνο.

Περισσότερα

ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΓΑΔΑ

Μπορεί να φαίνεται κοινότυπο και συνηθισμένο αλλά ως Ένωση οφείλουμε για άλλη μια φορά να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους συναδέλφους μας για την πέρα από κάθε προηγούμενο τεράστια συμμετοχή τους στην εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε με επιτυχία η Ένωσή ...

Περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α. ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 19 Σεπτεμβριου 2017 και από ώρα 09:00 έως 13:00 στο Αμφιθέατρο της Γ.Α.Δ.Α. (Λ. Αλεξάνδρας 173) θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας.

Περισσότερα

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΘ 8-9-2017

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Το συνδικαλιστικό μας κίνημα με τον διαρκή του αγώνα απέναντι στις διαχρονικές αδικίες και σκληρές αποφάσεις των εκάστοτε κυβερνήσεων, έχει αποδείξει ότι δεν πτοείται ούτε από τις συγκυρίες ούτε από τις δυσκολίες.

Περισσότερα

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ 18-7-2017 18.00

Λόγω του ότι δεν κατέστη δυνατή η προβλεπόμενη από το καταστατικό μας απαρτία στις προηγούμενες δύο ορισθείσες ημερομηνίες, η Ετήσια Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί οριστικά την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Δ.Α.Ε. (Χίου 8, ...

Περισσότερα

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο σε συνεδρίασή του σήμερα Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017, αποφάσισε τον προσδιορισμό της Ετήσιας Γενικής Συνελεύσεως.

Περισσότερα

Η ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΕΣ Α.Τ. ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Σήμερα Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017 αντιπροσωπεία της Διοίκησης της Ένωσης Αθηνών επισκέφθηκε το πολυπαθές Α.Τ. Ζωγράφου, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση με μολότοφ που δέχθηκε και μίλησε με τους συναδέλφους για το συμβάν.

Περισσότερα