Ανακοινώσεις

ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ

Η Ένωσή μας πραγματοποίησε, με τεράστια επιτυχία, άλλη μία αιμοδοσία στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής. Η προσέλευση των συναδέλφων ήταν πολύ μεγάλη και επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά ότι οι αστυνομικοί ξεχωρίζουν για την κοινωνική τους ευαισθησία.

Περισσότερα

Η Ε.ΑΣ.Υ.Α. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΘΗΝΩΝ

Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Αθηνών επισκέφθηκε το Α.Τ. και Τ.Α. Συντάγματος, καθώς και την Ομάδα ΘΗΤΑ που συστεγάζεται στο κτίριο. Συγκεκριμένα για:

Περισσότερα

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗ Δ/ΝΣΗ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι την Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017 και από ώρα 09:00 έως 13:00 στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής (Δηλιγιάννη 24-26, 6ος όροφος), θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία για την Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας.

Περισσότερα

ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ

Συνάδελφοι, Με την υπ’αρίθμ. 1533/17/301429 (POL) από 12-2-2017 Διαταγή Α.Ε.Α./Κλάδος Ασφαλείας/Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, επιλέχθηκαν 64 αστυνομικοί για απόσπαση σε Ελληνικές Διπλωματικές Αρχές στο Εξωτερικό, κατόπιν σχετικού αιτήματος του Υπουργείου Εξωτερικών.

Περισσότερα

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΤΕΑΠΑΣΑ 2017

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι, Σας παραθέτουμε διευκρινιστικές απαντήσεις σε ερωτήσεις που τέθηκαν υπόψη μας από μέλη της Ένωσής μας σχετικά με τη χορήγηση των δανείων έτους 2017 του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

Περισσότερα

Η ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΑΡΧΟ ΔΑΕΑ

Στις 16-2-2017 αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας μαζί με αντιπροσώπους πραγματοποίησε συνάντηση με το νέο Ταξίαρχο της Δ.Α.Ε.Α. επ’ ευκαιρίας της ανάληψης των καθηκόντων του. Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Ταξίαρχος Υποδιοικητής της Δ.Α.Ε.Α. καθώς και οι Διοικητές ...

Περισσότερα

ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΕ ΡΟΛΟ ...ΣΕΡΙΦΗ

Το τελευταίο τραγικό περιστατικό με τον ξυλοδαρμό αστυνομικού της Ασφάλειας Αττικής από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου έξωθεν του Παντείου Πανεπιστημίου και οι συνθήκες που αυτό έλαβε χώρα, έρχεται να επιβεβαιώσει τις καταγγελίες της Ένωσής μας για τον τρόπο που διατάζει ...

Περισσότερα

ΒΡΕΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ

Κατά τις απογευματινές ώρες περί ώρα 19:30 με πρωτοβουλία της Ένωσης Αθηνών και συμμετοχή της Π.Ο.ΑΣ.Υ. έγινε ευρεία σύσκεψη με τη Φυσική Ηγεσία στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για το θέμα που προέκυψε τις τελευταίες μέρες μετά την αναδιάρθρωση και ...

Περισσότερα

ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΩΝ

Η Ένωσή μας κατά τις πρόσφατες επισκέψεις του Δ.Σ. σε μάχιμες Υπηρεσίες των Αθηνών, διαπίστωσε ελλείψεις σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό και οχήματα, ανθυγιεινές συνθήκες εργασίας, λόγω έλλειψης συνεργείων καθαρισμού, καθώς και καταστρατήγηση του Π.Δ. 394/2001 «Χρόνος εργασίας Αστυνομικού προσωπικού», με τους ...

Περισσότερα

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Ε.ΑΣ.Υ.Α. ΜΕ ΤΟΝ Δ-ΝΤΗ ΑΘΗΝΩΝ

Η Ένωση Αθηνών με αφορμή την ανάληψη καθηκόντων των νέων Διευθυντών των Διευθύνσεων αρμοδιότητας της, επισκέφθηκε τον Ταξίαρχο Αθηνών κ. ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗ Δημήτριο για θέματα που απασχολούν τα πολύπαθα τμήματα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών.

Περισσότερα