ΑνακοινώσειςΠρόσφατες Ανακοινώσεις

Εύγε στους «Λύκους» της Ασφάλειας από την Ένωση Αθηνών

Εύγε στους «Λύκους» της Ασφάλειας από την Ένωση Αθηνών

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συγχαίρει τους συναδέλφους της ομάδας Ληστειών της Δ.Α.Α./Υ.Δ.Ε.ΖΙ. /2ο Τμήμα, που για ακόμα μια φορά με συντονισμένες ενέργειες και άμεσο κίνδυνο για την ζωή τους, κατόρθωσαν να συλλάβουν τους τρεις ενόπλους επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς στην περιοχή του Κάστρου Ακροκορίνθου. Οι τελευταίοι, στην προσπάθειά τους να αποφύγουν την σύλληψη δεν δίστασαν να πέσουν σε απόκρημνο σημείο και να πυροβολήσουν κατά των συναδέλφων μας, ευτυχώς χωρίς να πετύχουν τον στόχο τους. Για κακή τους όμως τύχη οι “Λύκοι” (photo) της Ασφάλειας δεν σταματούν πουθενά!

Αυτή η επιτυχία έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιτυχιών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής το τελευταίο διάστημα, όπως η εξιχνίαση από το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και η σύλληψη σε χρόνο ρεκόρ των δύο αδίστακτων Βούλγαρων δραστών βιασμών και ληστειών κατά ιερόδουλων γυναικών, τις μεγάλες επιτυχίες της Δίωξης Ναρκωτικών και των λοιπών Υποδιευθύνσεων της Δημόσιας Ασφάλειας Αττικής

Οι πρόσφατες επιτυχίες αποδεικνύουν τον επαγγελματισμό, την ετοιμότητα και την υψηλή αίσθηση καθήκοντος του ανθρώπινου δυναμικού της Ασφάλειας, για την προστασία της ζωής, της τιμής και της περιουσίας των πολιτών.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στηρίζει κάθε προσπάθεια της Διοίκησης της Ασφάλειας, προκειμένου να παύσει η καθημερινή κατασπατάληση των αστυνομικών της, σε πάρεργα και άσχετα με την αποστολή της Διεύθυνσης Ασφαλείας καθήκοντα, ώστε να είναι σε θέση οι Υπηρεσίες της να λειτουργήσουν απερίσπαστες για την καταστολή του εγκλήματος. Ελπίζουμε ότι η Πολιτική και η Φυσική Ηγεσία θα σταθούν αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά