Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Άμεση ικανοποίηση αιτημάτων της Ένωσης Αθηνών

Άμεση ικανοποίηση αιτημάτων της Ένωσης Αθηνών

        Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι κατόπιν των πρόσφατων εγγράφων (Υπ’ αριθ. 100/9 από 25/02/2020 και υπ’ αριθ. 100/11 από 09/03/2020) της Ένωσής μας προς την Ηγεσία, δόθηκε εντολή προς τις Διαχειρίσεις των Διευθύνσεων Γ.Α.Δ.Α. για αποστολή αιτημάτων για δαπάνες που αφορούν χορήγηση υγειονομικού υλικού  και η άμεση έγκριση αυτών.

Επίσης εστάλη σήμερα διευκρινιστικό έγγραφο για την διαδικασία που θα ακολουθείται από τις Υπηρεσίες σε περιπτώσεις αστυνομικών που ο Ε.Ο.Δ.Υ. θα συστήνει προληπτικό κατ’ οίκον  περιορισμό, όπως ζητήσαμε μόλις χθες !!!

Η Διοίκηση της Ένωσης Αθηνών με απόλυτη συναίσθηση της σοβαρότητας των τεκταινόμενων στην πατρίδα μας,  συνεχίζει να αναδεικνύει και να επιζητεί λύσεις από τους ιθύνοντες στα καθημερινά ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους- μέλη της και δεν αναλώνεται στην εσωστρέφεια που κάποιες θλιβερές μειοψηφίες προσπάθησαν  ανεπιτυχώς να σύρουν το αστυνομικό συνδικαλιστικό κίνημα για πρόσκαιρα ατομικά οφέλη, ρισκάροντας την απώλεια της δυνατότητας εκπροσώπησης των αστυνομικών σε πανελλαδικό επίπεδο για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Θα τους κρίνουν σύντομα οι ίδιοι οι συνάδελφοί τους.

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά