Η Ένωση Αθηνών στον Αγιασμό της Υ.Α.Τ.

(Απόσπασμα από την εφημερίδα της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών «Σύγχρονη Αστυνομία»)
Στον ετήσιο Αγιασμό που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στο εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων που βρίσκεται εντός του στρατοπέδου της Υ.Α.Τ., όπου τιμήθηκε ο Ταξίαρχος κ. Παπαδήμος Δημήτριος για την προσφορά του προς τη Δ.Α.ΕΑ. η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών παρέστη δια του Προέδρου της κ. Πάκου Δημοσθενη, του Γενικού Γραμματέα κ. Χύτα Κωνσταντίνου, του Αντιπροέδρου κ. Καρδιασμένου Μιχαήλ και αντιπροσώπων της Ένωσής μας.
Αν και δεν το έχουμε συνηθίσει να γράφουμε για συγκεκριμένα πρόσωπα που πέρασαν από την Υπηρεσία μας αφήνοντας το στίγμα τους είτε θετικά είτε αρνητικά, πιστεύουμε ότι στην συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να κάνουμε μια εξαίρεση για έναν άνθρωπο που δεν είναι άλλος από τον Ταξίαρχό μας τον κ. Παπαδήμο Δημήτριο με 41 χρόνια στην ενεργό δράση τα περισσότερα εκ των οποίων στην Υπηρεσία μας.
Κύριε Ταξίαρχε θέλουμε να ξέρεις ότι επί διοικήσεώς σου γύρισε το χαμόγελο στα πρόσωπά μας και η Υπηρεσία μας άρχισε να μπαίνει στην κανονικότητά της παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Θέλουμε να σου ευχηθούμε τα καλύτερα για την νέα σου θέση σαν Διευθυντής της ΔΑΕΑ και ελπίζουμε να έρθουν ακόμη καλύτερες μέρες για την Διεύθυνσή μας. Επίσης ευχόμαστε τα καλύτερα και για τον νέο διοικητή της ΥΑΤ Α/Δ’ κ. Βούλγαρη Δημήτριο και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσει το έργο σου.