Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Συγχαρητήρια στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής

Αθήνα 20 Ιουνίου 2020

Αρ.Πρωτ.:605/8

 

Συγχαρητήρια στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Αττικής

 

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συγχαίρει την επικεφαλής και τα  μέλη της ειδικής ομάδας αστυνομικών του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής που  ύστερα από πολύμηνη έρευνα και ατελείωτες ώρες εργασίας, κατόρθωσαν να αποδομήσουν την δράση και να συλλάβουν τον 47χρονο άνδρα ο οποίος, προσποιούμενος τον γιατρό είχε κατορθώσει με την βοήθεια συνεργών του, να εξαπατήσει δεκάδες ευάλωτους συμπολίτες μας και να προσπορίσει τεράστιο οικονομικό όφελος, εκμεταλλευόμενος την απόγνωση ανθρώπων που έπασχαν οι ίδιοι ή οικεία τους πρόσωπα από ανίατες ασθένειες.

Η κυνικότητα μάλιστα και η θρασύτητα με την οποία φέρεται να διέπραττε τις πράξεις που του καταλογίζονται, ακόμα και εις βάρος της ζωής ανηλίκων παιδιών, έχει συνταράξει το πανελλήνιο. Τα δε “επαγγελματικά” μέτρα απόκρυψης της αληθινής του ταυτότητας και της προέλευσης των παράνομων κερδών που λάμβανε, καταδεικνύουν το μέγεθος της επιτυχίας των συναδέλφων μας, οι οποίοι χρησιμοποιώντας σύγχρονη μεθοδολογία και εκμεταλλευόμενοι όλα τα μέσα που είχαν στην διάθεσή τους, κατάφεραν με αφοσίωση να «δέσουν» την υπόθεση και με μια ογκώδη δικογραφία να τον οδηγήσουν στην Δικαιοσύνη.

Το πραγματικό μάλιστα μέγεθος της δράσης του εκτιμούμε ότι θα φανεί τις επόμενες ημέρες με την δημοσιοποίηση των στοιχείων του και την συνέχιση των ερευνών για την υπόθεση από τους συναδέλφους μας και μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Αθηνών, που υπηρετούν στο Τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων.

Υ.Γ.  Αποδεσμεύστε τις Υπηρεσίες της Ασφάλειας από τα δεκάδες άσκοπα μέτρα και τις φυλάξεις κάθε λογής στόχων που έχουν απομυζήσει τους αστυνομικούς της ώστε να επιστρέψουν στην πραγματική τους αποστολή που είναι  η πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος.

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά