Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Η Ε.ΑΣ.Υ.Α. στο πολύπαθο Α.Τ. –Τ.Α. Ζωγράφου

Αθήνα, 15 Ιουνίου 2021

Αριθ. Πρωτ.: 307/23

 

Η Ε.ΑΣ.Υ.Α. στο πολύπαθο Α.Τ. –Τ.Α. Ζωγράφου

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών επισκέφθηκε το πολύπαθο Α.Τ. & Τ.Α. Ζωγράφου, με αφορμή την πρόσφατη επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας και συνομίλησε τόσο με τους Διοικητές όσο και με τους συναδέλφους – μέλη της.

Απ’ ότι αποδεικνύεται, τα «κάστρα» της βίας και της ανομίας, παρά τις πολυδιαφημισμένες τυμπανοκρουσίες περί εξάλειψής τους, διαπιστώνουμε μετά λύπης ότι συνεχίζουν ανενόχλητα την καταστροφική δράση τους. Ευελπιστούμε αυτή η «περίφημη» Πανεπιστημιακή Αστυνομία στην ίδρυση της οποίας ήμασταν κάθετα αντίθετοι, να επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, αν και κατά την άποψή μας το όλο εγχείρημα δύσκολα θα επιτύχει, αφού πέραν της επικινδυνότητας του εγχειρήματος, οποιοδήποτε λάθος ενδεχομένως να αποβεί μοιραίο για έναν ολόκληρο Οργανισμό.

Τα Αστυνομικά Τμήματα και τα Τμήματα Ασφαλείας που αποτελούν το κύτταρο της ΕΛ.ΑΣ., εκπέμπουν εδώ και 2 χρόνια ένα τεράστιο SOS αφού στερούνται κατά πολύ του απαιτούμενου προσωπικού, με την ασφάλεια των πολιτών να βρίσκεται σε οριακό σημείο. Οι συγκεκριμένες Υπηρεσίες έχουν αποδυναμωθεί σε τέτοιο βαθμό, με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν και μετά βίας να διεκπεραιώνουν τις καθημερινές τους ανάγκες. Η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. οφείλει να εγκύψει πάνω στα Αστυνομικά Τμήματα και στα Τμήματα Ασφαλείας , επιδεικνύοντας άμεσα τα απαραίτητα αντανακλαστικά και ενέργειες που θα εξασφαλίσουν σε όλους τους πολίτες, την προστασία της ζωής και της περιουσίας τους και στους συναδέλφους μας αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας οι οποίες επιβάλλεται να συνοδεύονται από σαφές νομοθετικό πλαίσιο το οποίο θα τους προστατεύει από τους παντοειδείς κινδύνους.

Κλείνοντας, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή της προς τους συναδέλφους του Α.Τ. και Τ.Α. Ζωγράφου και από πλευρά μας θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ενίσχυσή τους.

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά