Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Παράδοση των συγκεντρωθέντων αγαθών στους πυρόπληκτους

Αθήνα,  30 Σεπτεμβρίου 2021

Αρ. Πρωτ.:603/2-γ

      Παράδοση των συγκεντρωθέντων αγαθών στους πυρόπληκτους

Με το υπ’ αριθ. 603/2 από 07/09/2021 έγγραφό μας, υλοποιήσαμε την ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού μας Συμβουλίου για την συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης, με σκοπό την έμπρακτη έκφραση αλληλεγγύης και στήριξης προς τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας από τις  καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου στη Βόρεια Εύβοια.

Τα είδη αυτά συγκεντρώθηκαν στο αμφιθέατρο της Δ.Α.Ε.Α. και μεταφέρθηκαν στη Β. Εύβοια με υπηρεσιακό όχημα τύπου βαν, συνοδεία του αναπλ. Οργανωτικού Γραμματέα Ε.ΑΣ.Υ.Α. κ. ΚΟΣΜΙΔΗ Θεμιστοκλή και του αντιπροσώπου κ. ΚΡΟΚΟΥ Ιωάννη,τα οποία παραδόθηκαν στον Δήμαρχο του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού κ. ΚΟΝΤΖΙΑ Ιωάννη και στην Αντιδήμαρχο κα ΦΟΥΡΝΑΡΗ Νατάσσα.

Ευχαριστούμε το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και τον Διευθυντή της Δ.Α.Ε.Α. Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ Δημήτριο για την παραχώρηση του υπηρεσιακού βαν μετά οδηγού, για τη μεταφορά των αγαθών στην Βόρεια Εύβοια. Επιπλέον, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στον Διευθυντή της Δ.Α.Ε.Α., αφού η συγκέντρωση των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης θα ήταν αδύνατη αν δεν είχε ανταποκριθεί με χαρά στο αίτημά μας για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου της Υπηρεσίας. Ευχαριστούμε επίσης τον Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Εύβοιας κ. ΚΟΥΛΙΑΚΗ Γεώργιο για την υποδοχή της αντιπροσωπείας της Ένωσής μας και τη συνδρομή του στην όλη διαδικασία.

Η Ένωση  Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τους συναδέλφους όλων των Υπηρεσιών γεωγραφικής αρμοδιότητάς της για την συγκινητική ανταπόκριση που επέδειξαν, τιμώντας τον όρκο τους και υπενθυμίζοντας σε όλους ότι το φιλότιμο και το υψηλό αίσθημα ευθύνης του Έλληνα Αστυνομικού είτε αφορά το υπηρεσιακό είτε το ανθρωπιστικό σκέλος του λειτουργήματός του, είναι ανεξάντλητο.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά