Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Ετήσια Γενική Συνέλευση Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αθήνα, 22 Νοεμβρίου 2021    

Αρ. Πρωτ.: 701/3

Ετήσια Γενική Συνέλευση Ε.ΑΣ.Υ.Α. 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σε συνεδρίασή του την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, αποφάσισε τον προγραμματισμό της Ετήσιας Γενικής Συνελεύσεως, όπως προβλέπεται από το καταστατικό.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε τον προσδιορισμό των Συνελεύσεων όπως αναγράφονται παρακάτω:

  • Γενική Συνέλευση την 27-11-2021 ημέρα Σάββατο και ώρα 17:00, στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Χίου 8, Καισαριανή).
  • Σε περίπτωση μη απαρτίας, θα επαναληφθεί την 4-12-2021 ημέρα Σάββατο την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο.
  • Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας, ορίζεται εκ νέου ως τελευταία ημερομηνία Γενικής Συνέλευσης το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:00 στον ίδιο χώρο (αίθουσα συγκεντρώσεων Δ.Α.Ε.Α)  με το παρακάτω θέμα:
  • Έγκριση Διοικητικών και Οικονομικών Απολογισμών

        Συναδέλφισσες,  Συνάδελφοι,

Οφείλουμε όλοι να είμαστε παρόντες στην Ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας η οποία αποτελεί το κυρίαρχο συνδικαλιστικό όργανο, διότι πρέπει με την παρουσία κάθε συναδέλφου, την σκέψη του, τις προτάσεις του αλλά και την κριτική του, να προκύψουν οι νέοι μας στόχοι. Οι εποχές είναι δύσκολες, απαιτούν εγρήγορση, δράση και συμμετοχή, στοιχεία τα οποία είναι απαραίτητα για τη λειτουργία της Ένωσής μας και του συνδικαλιστικού μας κινήματος γενικότερα.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

 

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά