Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Γενική Συνέλευση – Προκήρυξη εκλογών – Υποψηφιότητες Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αθήνα, 18 Μαΐου 2022

Αριθ. Πρωτ.: 701/5ε

 

  Γενική Συνέλευση – Προκήρυξη εκλογών – Υποψηφιότητες Ε.ΑΣ.Υ.Α.

 

     Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, πραγματοποίησε την Τετάρτη 18 Μαΐου 2022, την Τακτική της Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση. Η διαδικασία, ο τρόπος διεξαγωγής και οι εκατοντάδες συνάδελφοι που συμμετείχαν σε μια πρωτοφανή σε όγκο Γενική Συνέλευση, απέδειξαν ότι οι εργαζόμενοι Αστυνομικοί γνωρίζουν πολύ καλά τι πρεσβεύει η Ένωσή μας και το διαφυλάττουν ως «κόρη οφθαλμού». Η δύσκολη εποχή που διανύουμε απαιτεί σύνεση, συναίνεση και συμμετοχή, τα οποία είναι βασικά συστατικά για τις δημοκρατικές διαδικασίες.

 Εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός και ορίστηκε η πραγματοποίηση των εκλογών την Παρασκευή 3, το Σάββατο 4, την Κυριακή 5, τη Δευτέρα 6 και την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, στους παρακάτω  χώρους από και από ώρες 09:00 έως 17:00:

  • Αμφιθέατρο της Γενικής Αστυνομικής Δ/νσης Αττικής (Λ. Αλεξάνδρας 173, Αθήνα).
  • Αμφιθέατρο της Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής (Χίου 8, Καισαριανή).
  • Αμφιθέατρο Υποδ/νσης Αποκατάστασης Τάξης (Στρατ. Β Γεωργίου Β΄, Γουδί).
  • Αμφιθέατρο Δ/νσης Αλλοδαπών Αττικής (Π. Ράλλη 24, Αθήνα)
  • Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών (Λ. Αθηνών & Αντιγόνης 2-6, Αθήνα)
  • Λ. Μεσογείων 96 – Πρώην Σχολή Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ., αίθουσα Γρηγοράκος Κυριακούλης (ΜΟΝΟ για την Τρίτη 7 Ιουνίου 2022, ώρες 09.00 – 17.00).

      Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

       Όσοι επιθυμείτε να θέσετε υποψηφιότητα είτε ως μέλη Διοικητικού Συμβουλίου, είτε ως  Αντιπρόσωποι στο Δευτεροβάθμιο όργανο (Π.ΟΑΣ.Υ.), είτε ως μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής ή ως μέλη των Συμβουλίων Μεταθέσεων, μπορείτε να προσέρχεστε στα γραφεία της Ένωσής μας έως την Πέμπτη 19  Μαΐου 2022 και ώρα 17:00, για την υποβολή της υποψηφιότητας σας. Η έγκριση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ. την Κυριακή  22 Μαΐου  2022 και ώρα 17:00.

        Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης, όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν ηλεκτρονικά (σχετ. υπ’ αριθ. 701/5γ από 12/05/2022 έγγραφό μας), δύνανται να το πράξουν έως την Πέμπτη 26/05/2022, με ταυτόχρονη εξαίρεσή τους από την δια ζώσης ψηφοφορία, ώστε να διασφαλιστεί το αδιάβλητο της εκλογικής διαδικασίας.

                                  Η συμμετοχή σας είναι η δύναμή σας!

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά