Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Συνάντηση του Δ.Σ. Ε.ΑΣ.Υ.Α. με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχο κ. Μιχαηλίδη Γεώργιο

 Αθήνα, 3 Οκτωβρίου 2022

        Αρ. Πρωτ.: 604/22-α

 

Συνάντηση του Δ.Σ. Ε.ΑΣ.Υ.Α. με τον Διευθυντή

της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχο κ. Μιχαηλίδη Γεώργιο

 

   Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών πραγματοποίησε συνάντηση με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών Ταξίαρχο κ. Μιχαηλίδη Γεώργιο. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο κύριος Ταξίαρχος είναι άριστος γνώστης της υπηρεσιακής πραγματικότητας.

  Εμείς από την πλευρά μας θέσαμε τα διαχρονικά ζητήματα που απασχολούν τα Αστυνομικά Τμήματα όπως η έλλειψη προσωπικού και τα καθημερινά αχρείαστα -κατά την άποψή μας- πάρεργα τα οποία αποτελούν τροχοπέδη στη σωστή οργάνωση των Τμημάτων και στον οικογενειακό προγραμματισμό των συναδέλφων. Ζητήματα για τα οποία προφανώς την ευθύνη δεν φέρει η Διεύθυνση Αστυνομίας Αθηνών, αλλά διαχρονικά προϊστάμενες αυτής Υπηρεσίες .

  Θέσαμε υπ΄όψιν του κυρίου Ταξιάρχου και τη διαχρονική μας θέση για την κατάργηση της Υποδιεύθυνσης περιπολιών, μιας Υπηρεσίας παρωχημένης, το προσωπικό της οποίας θα μπορούσε κάλλιστα να ενισχύσει τα Αστυνομικά Τμήματα τα οποία αποτελούν το κύτταρο της αστυνόμευσης και της εξυπηρέτησης των καθημερινών αναγκών των φορολογουμένων πολιτών.

 Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα συνεχίσουμε τις συναντήσεις με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, τις επισκέψεις στις Αστυνομικές Υπηρεσίες θέτοντας μετ΄επιτάσεως τα ζητήματα που απασχολούν τους συναδέλφους-μέλη  μας.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά