Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο stop the bleed της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2022    

Αρ. Πρωτ.: 600/5-α

 

 Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το σεμινάριο stop the bleed της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

    Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο «STOP THE BLEED» που διοργάνωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, δωρεάν για τα μέλη της, στο αμφιθέατρο Δ.Α.Ε.Α. στην Καισαριανή.

      Η μαζική δήλωση συμμετοχής των μελών της Ε.ΑΣ.Υ.Α. (άνω των διακοσίων) απ’ όλες τις Υπηρεσίες, οδήγησε το Διοικητικό Συμβούλιο στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου σε τρία (3) διαφορετικά Σαββατοκύριακα (πραγματοποιήθηκαν εννιά σεμινάρια συνολικά), ώστε να είναι δυνατή η παρακολούθησή του απ’ όλους.  Όσοι συμμετείχαν στο σεμινάριο έμειναν άκρως ικανοποιημένοι, αφού εκπαιδεύτηκαν σε περιστατικά που πιθανόν να αντιμετωπίσουν εντός και εκτός υπηρεσίας (π.χ. τροχαίο ατύχημα, πυροβολισμοί, πλήγμα με μαχαίρι κλπ) και μέχρι την άφιξη της προ-νοσοκομειακής φροντίδας.

      Πολλά συγχαρητήρια ανήκουν στους διαπιστευμένους εκπαιδευτές ΜΥΛΩΝΑ Δημήτριο (μέλος Δ.Σ. Ε.ΑΣ.Υ.Α.), ΒΟΥΡΑΚΗ Χρήστο και ΑΝΔΡΕΟΥ Ανδρέα, οι οποίοι με επαγγελματισμό και μεράκι έδειξαν τα μυστικά των πρώτων βοηθειών που σώζουν ζωές, ενώ χρησιμοποίησαν εκπαιδευτικά υλικά μεγάλης αξίας τα οποία διαθέτουν αποκλειστικά ειδικευμένοι ιδιωτικοί εκπαιδευτικοί οργανισμοί. Άπαντες οι συμμετέχοντες έλαβαν ηλεκτρονικό πιστοποιητικό παρακολούθησης του σεμιναρίου STOP THE BLEED, το οποίο αποτελεί κατοχυρωμένη επωνυμία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας των Η.Π.Α.

   Ευχαριστούμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΔΗΜΟ Δημήτριο για την παραχώρηση της αίθουσας και την εν γένει αρωγή του για την επιτυχή πραγματοποίηση του σεμιναρίου.

    Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα συνεχίσει αγόγγυστα εκτός από την θεσμική εκπροσώπηση των μελών της και την ανάληψη παρόμοιων πρωτοβουλιών, με σκοπό την αναβάθμιση της εκπαίδευσης και της υπηρεσιακής ετοιμότητας τους.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά