Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Εορταστική ατμόσφαιρα στην παιδική παράσταση της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αθήνα, 28 Δεκεμβρίου 2022

Αρ. Πρωτ.:603/13-α

 

Εορταστική ατμόσφαιρα στην παιδική παράσταση της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022 η παιδική θεατρική παράσταση «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», στο Θέατρο Θυμέλη Έλλης Βοζικιάδου.

Το καλωσόρισμα σε μικρούς και μεγάλους έκανε το Διοικητικό Συμβούλιο το οποίο ευχήθηκε για το νέο έτος 2023 υγεία, αγάπη, ευτυχία, χαρά, αισιοδοξία, συναδελφική αλληλεγγύη και όλοι οι αστυνομικοί να επιστρέφουν σπίτι τους αρτιμελείς και ασφαλείς.

Η θεατρική παράσταση κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μικρών και μεγάλων, οι οποίοι κατέκλυσαν το θέατρο και αποχώρησαν απ’ αυτό με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπά τους, αφού διασκέδασαν με την ατμοσφαιρική διδακτική και ανθρώπινη παράσταση η οποία είχε αισιόδοξο και εορταστικό φινάλε, δίνοντας ένα μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς που ανταποκρίνεται πλήρως στις άγιες μέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Τους μικρούς μας φίλους περίμεναν διάφορες εκπλήξεις και εδέσματα που προσέφερε η εταιρία BREAD FACTORY, η οποία ήταν χορηγός της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε από καρδιάς την εταιρία BREAD FACTORY, αφού απέδειξε για πολλοστή φορά την αγάπη της για τους Έλληνες Αστυνομικούς και τα παιδιά τους.  

 

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά