Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Αντιβαλλιστικά γυαλιά παρέδωσε η Ε.ΑΣ.Υ.Α. στο Διοικητή Ασφαλείας

Αθήνα, 13 Ιανουαρίου 2023

                  Αρ.Πρωτ.:401/9

 

                         Αντιβαλλιστικά γυαλιά παρέδωσε η Ε.ΑΣ.Υ.Α. στο Διοικητή Ασφαλείας                                                                                          

 Αντιπροσωπεία του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών συνοδευόμενο από εκλεγμένους αντιπροσώπους της που υπηρετούν στη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής, επισκέφτηκαν το Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχο κ. ΔΑΒΑΛΟ Δημήτριο, παρουσία των Αξιωματικών της ΟΠΚΕ Αττικής κ.κ. Α/Υ’ κα. ΤΥΛΙΓΑΔΗ Μαρία, Α/Υ’ κ. ΠΛΑΚΙΑ Ευάγγελο και Α/Α’ κ. ΚΑΛΔΙΡΗ Αντώνιο, όπου παρέδωσαν 360 ζεύγη αντιβαλλιστικών – αντιθραυσματικών γυαλιών με όλες τις προδιαγραφές, προκειμένου  να εξοπλιστεί το σύνολο του προσωπικού της ΟΠΚΕ.

Η χορηγία αυτή έλαβε χώρα μέσω ενεργειών του μέλους του Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α. κ. ΜΥΛΩΝΑ Δημητρίου από επιχειρηματία – φίλο της Αστυνομίας (επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του), ο οποίος ευαισθητοποιήθηκε από τους πρόσφατους τραυματισμούς των αστυνομικών από σκάγια κυνηγετικών όπλων σε επεισόδια στη Δυτική Αττική και με την πρωτοβουλία του αυτή απέδειξε εμπράκτως ότι αναγνωρίζει τη συνολική προσφορά των ομάδων ΟΠΚΕ.

Τόσο ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής όσο και οι Αξιωματικοί της ΟΠΚΕ ευχαρίστησαν την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για την προσφορά των αντιβαλλιστικών – αντιθραυσματικών γυαλιών για το προσωπικό, αφού πρόκειται για ένα εφόδιο το οποίο είναι άκρως απαραίτητο για την σωματική ακεραιότητά του.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα συνεχίσει αταλάντευτη τον αγώνα της για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των υπηρετούντων αστυνομικών –  μελών της στις νευραλγικές  Υπηρεσίες γεωγραφικής αρμοδιότητάς της, όπως η Υποδιεύθυνση Επιχειρήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά