Πρόσφατες Ανακοινώσεις

Ατομικές συλλογές Α΄ βοηθειών μάχης παρέδωσε η Ε.ΑΣ.Υ.Α. στο Διοικητή Ασφαλείας

Αθήνα, 9 Ιουνίου 2023

Αρ.Πρωτ.:401/10γ

 

Ατομικές συλλογές Α΄ βοηθειών μάχης παρέδωσε η Ε.ΑΣ.Υ.Α. στο Διοικητή Ασφαλείας

 

Σήμερα Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023, αντιπροσωπεία της Περιφέρειας Αττικής με επικεφαλής τον Περιφερειάρχη  κ. ΠΑΤΟΥΛΗ Γεώργιο επισκέφτηκε τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών όπου παρέδωσε, ύστερα από σχετικό αίτημά μας, 40 ατομικές συλλογές πρώτων βοηθειών μάχης (IFAK αξίας 200 € έκαστη), απαραίτητες για την παροχή πρώτων βοηθειών σε τραυματίες μαζικής αιμορραγίας. 

Στη συνέχεια, μέλη του Προεδρείου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών επισκέφτηκαν το Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Ταξίαρχο κ. ΣΚΟΥΡΑ Ιωάννη, παρουσία της Διοίκησης της ΟΠΚΕ Αττικής, όπου παρέδωσαν τα προαναφερόμενα υλικά, ώστε να εξοπλιστεί το σύνολο των ομάδων της ΟΠΚΕ.

Τόσο ο Διοικητής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής όσο και οι Αξιωματικοί της ΟΠΚΕ ευχαρίστησαν την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών για την προσφορά των ανωτέρω υλικών, καθώς πρόκειται για ένα εφόδιο το οποίο θα επιτρέψει την παροχή πρώτων βοηθειών τόσο σε αστυνομικούς όσο και σε πολίτες σε κρίσιμα περιστατικά μαζικών αιμορραγιών.

Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας Αττικής και ιδίως του Περιφερειάρχη κ. ΠΑΤΟΥΛΗ Γεώργιου και του Διευθυντή του γραφείου του κ. ΜΑΝΙΚΑ Ανδρέα, στο αίτημα του μέλους του Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α. κ. ΜΥΛΩΝΑ Δημητρίου για την ενίσχυση των ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. με υλικά πρώτων βοηθειών μάχης.

 Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών θα συνεχίσει αταλάντευτη τον αγώνα της για την καλυτέρευση των συνθηκών εργασίας των υπηρετούντων αστυνομικών – μελών της στις νευραλγικές  Υπηρεσίες γεωγραφικής αρμοδιότητάς της, όπως η Υποδιεύθυνση Ειδικών Επιχειρησιακών Δράσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά