Παλαιότερες Ανακοινώσεις

12/7/10-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΤΗΣ ΑΠΟΓΡΑΦΗΣ

Την 8 Ιουλίου 2010 εστάλησαν μέσω P.O.L σε όλες τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας από την Δ/νση Αστυνομικού προσωπικού/Α.Ε.Α, η οποία είναι αρμόδια σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 2/37345/0004 από 4-6-2010 Κ.Υ.Α (784-Β) για τον συντονισμό της απογραφής όλου του αστυνομικού προσωπικού, συμπληρωματικές οδηγίες απογραφής.
Συγκεκριμένα οδηγίες για την συμπλήρωση του επιπέδου «κατηγορία εκπαίδευση Υπαλλήλου» όπου επιβάλλεται και στους τελειόφοιτους της Ανωτέρας σχολής Αστυφυλάκων του Ν.226/1994 να θέσουν την ένδειξη Δ.Ε ως απόφοιτοι Λυκείου, ενώ πολύ καλά γνωρίζουν ότι υπάρχει σχετική Νομολογία του ΣτΕ που εξομοιώνει την προαναφερόμενη σχολή Αστυφυλάκων με τις υπόλοιπες ανώτερες παραγωγικές σχολές της χώρας υπερδιετούς κύκλου σπουδών.
Θεωρούμε ότι με τον τρόπο αυτό η Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού μειώνει συστηματικά τη σχολή Αστυφυλάκων και τους αποφοίτους αυτής, οι οποίοι εισήχθησαν με Πανελλήνιες εξετάσεις και η πλειοψηφία αυτών με τελικό βαθμό εισαγωγής άνω του 14,5, βαθμός εισαγωγής ακόμα και σε Α.Ε.Ι.!
Παρακαλούμε όπως αναδιατυπωθεί το συγκεκριμένο σημείο του απογραφικού δελτίου.
Για το Δ.Σ.
– Ο – – Ο –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά