Παλαιότερες Ανακοινώσεις

19/8/10-ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Η Ελληνική Αστυνομία στον Αγ. Ανδρέα Αττικής λειτουργεί παιδικές κατασκηνώσεις, όπου φιλοξενούνται κάθε χρόνο, τους καλοκαιρινούς μήνες, 300 και πλέον παιδιά αστυνομικών.
Στις 6 Αυγούστου 2010 παρελήφθησαν τρόφιμα, μεταξύ των οποίων και νωπό κρέας, το οποίο μετά τον επιβαλλόμενο έλεγχο από τους αρμοδίους της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής της Νομαρχίας Ανατολικής Αττικής, κρίθηκε ακατάλληλο προς κατανάλωση λόγω αλλοίωσής του και σύμφωνα με τους υπεύθυνους της κατασκήνωσης updated και η Εισαγγελία Αθηνών.
Το εξωφρενικό όμως αυτής της σοβαρής και ταυτόχρονα θλιβερής υπόθεσης είναι ότι η παιδική κατασκήνωση της Ελληνικής Αστυνομίας, σύμφωνα πάντα με τους υπευθύνους της, συνεχίζει να προμηθεύεται κρέας από τον ίδιο προμηθευτή που τις προηγούμενες μέρες έθεσε σε κίνδυνο τις ζωές των παιδιών μας.
Αναρωτιόμαστε ποια σύμβαση και ποιος νόμος επιβάλλει να συνεχίσεις να προμηθεύεσαι από τον ίδιο προμηθευτή προϊόντα όταν αποδεδειγμένα έχει διαπιστωθεί η ακαταλληλότητά τους.
Καλούμε την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας να λάβει άμεσα μέτρα έτσι ώστε να πέσει άπλετο φως στο θέμα των προμηθειών των παιδικών εξοχών προκειμένου να μη διατρέχουν κανένα κίνδυνο τα παιδιά μας και παράλληλα να γίνει γνωστό εάν η συγκεκριμένη σύμβαση γίνεται από κοινού με τη Νομαρχία Αθηνών γιατί τότε θα πρέπει από πλευράς Νομαρχίας να καταγγελθεί κάθε ενδεχόμενη σύμβαση με το συγκεκριμένο προμηθευτή.
Για το Δ.Σ.
– Ο – – Ο –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά