Παλαιότερες Ανακοινώσεις

20/9/10-ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ ΕΝΙΑΙΑΣ ΑΡΧΗΣ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Στις 24 Αυγούστου εκδόθηκε διευκρινιστική εγκύκλιος του Υπουργείου Οικονομικών η οποία αναφέρεται στην Ενιαία Αρχή Πληρωμών.

Συγκεκριμένα στο άρθρο 19 παρ. Γ΄ εδ. 9 αναφέρει ότι: το τρέχον έτος και ειδικότερα τους μήνες Οκτώβριο, Νοέμβριο η μισθοδοσία των Αστυνομικών θα καταβάλλεται μέσω της συνήθους διαδικασίας (Διεύθυνση Διαχείρισης Χρηματικού / ΑΕΑ) και τον μήνα Δεκέμβριο μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών. Επίσης, είτε η καταβολή της μισθοδοσίας γίνει μέσω της Υπηρεσίας σας είτε από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών, για όλους τους παραπάνω αναγραφόμενους μήνες, η διαδικασία θα ελέγχεται – διασταυρώνεται και από τους δύο προαναφερόμενους φορείς.

Παράλληλα ρητά αναφέρεται ότι: οι ημερομηνίες καταβολής αποδοχών των υπαλλήλων μέσω της Ενιαίας Αρχής Πληρωμών θα είναι η 27η και η 13η έκαστου μηνός.
Ερωτούμε λοιπόν πότε θα τεθεί σε ισχύ η συγκεκριμένη μορφή καταβολής των αποδοχών μας και αν θα υπάρξει προς τούτο ήπια προσαρμογή.
Δεδομένο ότι η απάντηση είναι εξαιρετικά αναγκαία στους πολλούς συναδέλφους που καθημερινά αναρωτιούνται αλλά και μας ερωτούν, προκειμένου να ρυθμίσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις (ενοίκια, φροντιστήρια, στεγαστικά δάνεια κ.ά.) η τακτοποίηση των οποίων ως σήμερα ήταν προσαρμοσμένη τις πρώτες μέρες κάθε μήνα.
Για το Δ.Σ.
– Ο – – Ο –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά