Παλαιότερες Ανακοινώσεις

24/9/10-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΩΝ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Μείζον θέμα δημιουργήθηκε τις προηγούμενες μέρες με τις αποζημιώσεις για τα νυχτερινά καθώς και για την εργασία πέραν του πενθημέρου.
Ήδη το Αρχηγείο με έγγραφό του ανακοίνωσε ότι στην προσεχή μισθοδοσία δεν θα περιλαμβάνονται τα νυχτερινά.
Γνωστό τοις πάσι είναι ότι οι εν λόγω αποζημιώσεις υπολείπονται κατά πολύ από ότι προβλέπει η εργατική νομοθεσία και ενώ είχαμε σαφείς διαβεβαιώσεις της κυβέρνησης ότι δεν πρόκειται να υπάρξουν άλλες περικοπές και νέα μέτρα, τώρα μας πληροφορούν ότι δεν υπάρχουν άλλα χρήματα για πενθήμερα και νυχτερινά.

Ερωτάται το Υπουργείο:

Τα χρήματα για τα νυχτερινά και τα πενθήμερα προβλέφθηκαν από την αρχή στο ύψος που θα απαιτούν οι ανάγκες;
Γιατί, αν και υπήρξαν πολλές συνταξιοδοτήσεις συναδέλφων (άρα απαιτούνται λιγότερα χρήματα) αυτά εξαντλήθηκαν από το Σεπτέμβριο; Μήπως ξοδεύτηκαν σε άλλες ανάγκες και αν ναι, που;
Ας γνωρίζουν οι κυβερνώντες ότι ούτε ανοχή ούτε αντοχές έχουμε πλέον, καθώς τα έξοδα της καθημερινότητας τρέχουν και αυξάνονται, δεν είμαστε διατεθειμένοι να ανεχθούμε περεταίρω μειώσεις.
ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ!
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Σας καλούμε σε εγρήγορση και αγωνιστική ετοιμότητα καθώς τίποτα δεν χαρίζεται. Αν στην επόμενη μισθοδοσία δεν έχει ομαλοποιηθεί πλήρως η καταβολή των αποζημιώσεων, ο μόνος δρόμος που απομένει είναι της διαμαρτυρίας με ότι αυτό συνεπάγεται, ενώ παράλληλα θα προχωρήσουμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια τόσο για την απολαβή των δεδουλευμένων όσο και για την απόδοση ευθυνών.
Για το Δ.Σ.
– Ο – – Ο –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά