Παλαιότερες Ανακοινώσεις

3 Δεκεμβρίου 2010 ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κ. ΠΕΤΣΑΛΝΙΚΟ ΦΙΛΙΠΠΟ

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε,
Την 12η Οκτωβρίου δημοσιεύθηκε με αριθμό ΦΕΚ 179 η απόφασητης Βουλής των Ελλήνων για την οικονομική ενίσχυση των ανήλικων τέκνων τωνστελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων που έχασαν τη ζωή τους, την ώρα του καθήκοντοςαπό το 1996 και εντεύθεν.
Ποτέ δεν είναι αργά για την αναγνώριση τηςθυσίας κάποιων συνανθρώπων μας για το ύψιστο ιδανικό που είναι η προάσπιση τηςπατρίδας μας.
«Ειςοιωνός άριστος ∙ αμύνεσθαι περί πάτρης», Όμηρος.
Αισθανόμαστε την υποχρέωση να εκφράσουμε ένα ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΥΓΕ στη Βουλή των Ελλήνωνκαι σε εσάς προσωπικά ως Πρόεδρο αυτής.
Υπάρχει όμως «μια μικρή λεπτομέρεια» που παραβλέφθηκε και είναι το προσωπικό τωνΣωμάτων Ασφαλείας!
Την ιερότερη υποχρέωση της προάσπισης τηςπατρίδας μας την υπερασπίζονται και άλλοι, τόσο στη μεθόριο όσο και στηνενδοχώρα και ορισμένοι εξ’ αυτών έχουν αντίστοιχα «θυσιαστεί μαχόμενοι»
Κάθε έτος πέφτουν στο καθήκον μαχόμενοιΑστυνομικοί, Λιμενικοί και Πυροσβέστες αφήνοντας πίσω τους ανήλικα τέκνα.
Εκτιμούμε ότι θα υπάρξει νέα απόφασησυμπληρωματική της πρώτης η οποία θα εγκολπώσει και τα ανήλικα τέκνα κάθεορφανικής οικογένειας Αστυνομικού, Λιμενικού και Πυροσβέστη που έχει πέσειμαχόμενος στο καθήκον.
Δυστυχώς οι πεσόντες Αστυνομικοί στοκαθήκον αποτελούν μεγάλο αριθμό και αυτό διότι αποτελούν την προμετωπίδα τηςπολιτείας μας απέναντι στο έγκλημα που διαρκώς καλπάζει.
Κύριε Πρόεδρε σας καλούμε, με την ιδιαίτερη ευαισθησία που σας διακρίνει καικάνατε πράξη αυτό που ουδείς άλλος έως τώρα δεν τόλμησε να κάνει, να αναγνωρίσετεαντίστοιχα και τις προαναφερθείσες κατηγορίες ένστολων Αστυνομικών, Λιμενικώνκαι Πυροσβεστών έτσι ώστε να μην βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση οι ορφανικέςοικογένειες να διαβιούν από τους εράνους των συναδέλφων.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά