Παλαιότερες Ανακοινώσεις

17 Δεκεμβρίου 2010 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ

keratea1-425x288

Αριθ. Πρωτ. : 229

Προς:

Υπηρεσίες Λεκανοπεδίου Αττικής

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση της Ένωσης για το θέμα της υπεραπασχόλησης αστυνομικών δυνάμεων στην περιοχή της Κερατέας με τον Υπαρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο κ. ΡΑΧΩΒΙΤΣΑ Ιωάννη,τον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, Αντιστράτηγο κ. ΓΑΛΙΑΤΣΟ Γεώργιο, τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής, Υποστράτηγο κ. ΜΠΑΛΑΚΟ Γρηγόριο, τον Διοικητή Δ.Α.Ε., Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΑΣΠΥΡΟΥ Σπυρίδωνα και τον Διοικητή της Υ.Α.Τ., Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΚΟΖΥΡΑΚΗ Στέφανο.

Κοινή διαπίστωση όλων των παρισταμένων ήταν η υπεραπασχόληση των συναδέλφων επί 15-16 ώρες ημερησίως υπό συνθήκες εξαιρετικά δύσκολες τόσο ένεκα των επιθέσεων που δέχονται με κάθε μέσο μέρα ή νύχτα, όσο ένεκα και των καιρικών συνθηκών. Επίσης κοινή διαπίστωση ήταν το έλλειμμα διοικητικής μέριμνας τουλάχιστον τις πρώτες ημέρες.

Δεδομένης λοιπόν αυτής της κατάστασης, από μέρους μας προτείναμε τα παρακάτω, προκειμένου να μειωθούν κατά το δυνατό οι ώρες εργασίας διότι οι συνάδελφοι κυριολεκτικά εξαντλούνται και επιπρόσθετα ως φαίνεται η εκεί παρουσία μας δεν φαίνεται να σταματά σύντομα.

Ø Άμεσα να υπάρξει ενίσχυση της Δ.Α.Ε. με διμοιρίες από την περιφέρεια, διότι οι διμοιρίες της Αττικής ανά διήμερο εκτελούν 16ωρη υπηρεσία στην περιοχή της Κερατέας.

Ø Όλες οι επιπλέον ώρες εργασίας αυτό το διάστημα να υπολογιστούν ως επιπλέον χρόνος εργασίας και να αποδοθούν εν είδει Η.Α. Εφόσον υπάρξει ενίσχυση με διμοιρίες της περιφέρειας να αρχίσουν άμεσα να δίδονται, ώστε οι συνάδελφοι να μπορέσουν να ξεκουραστούν.

Ø Όσον αφορά το κομμάτι της διοικητικής μέριμνας, να βρίσκεται στην περιοχή όλο το 24ωρο καντίνα ώστε να παρέχει ότι απαιτείται. Παράλληλα δε, να γίνει προσπάθεια ώστε να μεταφέρεται από τις λέσχες μας φαγητό το μεσημέρι και το βράδυ.

Ø Η Δ/νση Οικονομικών να αποδώσει τα εκτός έδρας που οφείλονται στη Δ.Α.Ε. σταδιακά, αρχής γενομένης τον επόμενο μήνα να αποδώσει το δεύτερο τρίμηνο του 2010.

Έχοντας ως δεδομένο τις κοινές διαπιστώσεις που αρχικά αναφέραμε, η ηγεσία μας δήλωσε κατηγορηματικά ότι θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθούν άμεσα οι προτάσεις μας.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά