Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΜΑΧΙΜΗΣ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,

Ύστερα από την έκδοση της 3ης κατά σειρά εγκυκλίου της Διεύθυνσης Οικονομικών / Α.Ε.Α., με θέμα την αναγνώριση της μάχιμης πενταετίας, και μετά από αλλεπάλληλα ερωτήματα συναδέλφων που σχετίζονται με την αναγνώριση ή μη της προαναφερόμενης πενταετίας, σας γνωρίζουμε ότι η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής με την υπ’ αριθμ. 085 από 22-07-2011 ανακοίνωσή της, η οποία σας επισυνάπτεται, απέστειλε σε όλες τις υπηρεσίες του Λεκανοπεδίου Αττικής τις δέκα (10) πιο συνήθεις ερωτοαπαντήσεις για την αναγνώριση της μάχιμης πενταετίας και σας παραπέμπουμε σε αυτές, προκειμένου να λυθούν πάσης φύσεως απορίες και προβληματισμοί.
Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την τελευταία εγκύκλιο του Αρχηγείου, υποβάλλουν σχετική θετική δήλωση (Υπόδειγμα 2) στις Υπηρεσίες τους μέχρι την 15-01-2012 μόνον οι συνάδελφοι που επιθυμούν την αναγνώριση της μάχιμης πενταετίας και όχι αυτοί που δεν επιθυμούν.
Επίσης, με βάση την παραπάνω εγκύκλιο, υποβάλλουν σχετική δήλωση (Υπόδειγμα 3) στις Υπηρεσίες τους μέχρι την 15-01-2012 και οι συνάδελφοι που έχουν δημόσια υπηρεσία μέχρι την 30-09-1990 και κατετάγησαν στην Αστυνομία μετά την 01-10-1990, με την προϋπόθεση όμως ότι η προαναφερόμενη δημόσια υπηρεσία δεν έχει δηλωθεί – γνωρισθεί μέχρι σήμερα στη Διεύθυνση Αστυνομικού Προσωπικού / Α.Ε.Α.
Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής προσεγγίζει θετικά την αναγνώριση της μάχιμης πενταετίας, λόγω των πολλών ωφελειών που προσφέρει στους συναδέλφους (προσαύξηση συντάξιμης υπηρεσίας, θεμελίωση δικαιώματος σύνταξης, κ.λ.π.) και ειδικότερα σε αυτούς που κατετάγησαν στην Ελληνική Αστυνομία από την 1-10-1990 έως 31-12-1995.
Τέλος, η αναγνώριση ή μη της μάχιμης πενταετίας αφήνεται στην πρωτοβουλία ενός έκαστου συναδέλφου, αφού αυτός κρίνει.

Για το Δ.Σ.
– Ο – – Ο –
Πρόεδρος Αν. Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων

ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ‘ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά