Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗ ΔΕΘ

Αρ. Πρωτ.: 092

Προς :

Υπηρεσίες

Λεκανοπεδίου Αττικής

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι,

Την προσεχή Παρασκευή 9 Σεπτέμβρη 2011 οι Αστυνομικοί «θα ανοίξουν τον χορό» των κινητοποιήσεων στη Θεσσαλονίκη.

Διαμαρτυρόμαστε με αφορμή τα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης ενάντια στην οικονομική πολιτική, η οποία έχει φέρει σε οριακή κατάσταση τη λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Τα εξοντωτικά μέτρα τα οποία εφαρμόστηκαν και συνεχίζουν να εφαρμόζονται είναι εις βάρος τόσο ενός εξ ημών όσο και εις βάρος του Οργανισμού μας, με αποτέλεσμα να υπονομεύεται η ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Η επικινδυνότητα της εργασίας μας έως σήμερα δεν έχει αναγνωριστεί, παρότι σχεδόν καθημερινά από το ένα άκρο της χώρας έως το άλλο, Αστυνομικοί τραυματίζονται αλλά και χάνουν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η πολιτεία μας δεν ενδιαφέρεται για την ειρήνη και την ασφάλεια των συμπολιτών μας.

Συνάδελφοι,

Εμείς οφείλουμε να δώσουμε άλλη μία φορά το μήνυμα στην Κυβέρνηση να στρέψει επιτέλους την προσοχή της στον Έλληνα αστυνομικό αλλά και στην ασφάλεια της χώρας μας και προς τούτο, σας καλούμε στη Θεσσαλονίκη στην ένστολη κινητοποίηση μαζί με τους συναδέλφους όλης της χώρας, τους πυροσβέστες και τους λιμενικούς να αντιδράσουμε διαμαρτυρόμενοι για την απαξίωση και τον μαρασμό που έχουμε οδηγηθεί.

Από τα γραφεία της Ένωσής μας Χαλκοκονδύλη 37, θα αναχωρήσουν λεωφορεία την προσεχή Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου, ώρα 08:00 και η επιστροφή θα γίνει με αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη της συγκέντρωσης. Η μετακίνηση και η διατροφή θα γίνουν με μέριμνα της Ένωσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο τηλ. 2105236302 και 2105249914.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΚΡΗΣ Ιωάννης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά