Παλαιότερες Ανακοινώσεις

11 Οκτωβρίου 2011 Έγγραφο προς τον πρόεδρο του Εθνικού Ραδιοτηλεοπτικού Συμβουλίου

Αρ. Πρωτ.: 106

Προς:

Πρόεδρο Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης

κ. ΛΑΣΚΑΡΙΔΗ Ιωάννη

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Οι ειδικές, εξαιρετικές και δυσμενείς συνθήκες που έχουν ήδη διαμορφωθεί στη χώρα μας, διαφαίνεται πλέον ευδιάκριτα, ότι θα έχουν και συνέχεια επί το δυσμενέστερο.

Είναι λοιπόν πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι στο προσεχές διάστημα, θα υπάρξουν εκατοντάδες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας των συμπολιτών μας οι οποίες θα προστεθούν στις όσες έχουν ήδη λάβει χώρα.

Είναι, ίσως, το φυσικό αποτέλεσμα αφού η συντεταγμένη πολιτειακή εξουσία επιλέγει ή της επιβάλλουν πολιτικές οι οποίες δεν έχουν κανένα κοινωνικό concensus και οι οποίες με τη σειρά τους δημιουργούν «εκατόμβες» ανέργων και εξαθλιωμένων εργαζομένων.

Στις συγκεκριμένες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, όπως έχει αποδειχθεί από το παρελθόν, εμείς οι εργαζόμενοι και συμπάσχοντες αστυνομικοί έχουμε πλήθος τραυματιών, ιδίως από τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων, χωρίς να προβάλλεται το γεγονός αυτό «εισπράττοντας» έτσι την οργή των αγανακτισμένων «αγανακτισμένων» συμπολιτών μας.

Δευτερογενώς όμως, στοχοποιούμαστε και υφιστάμεθα την κάκιστη μεταχείριση της εικόνας μας, σαν εργαζόμενοι υπάλληλοι, από τα Μ.Μ.Ε. Έτσι εκτιθέμεθα βάναυσα σε κίνδυνο της υγείας ή της ζωής μας.

Κύριε Πρόεδρε,

Είναι προφανές ότι στις παρούσες συνθήκες τείνουμε να μετατραπούμε σε εξιλαστήρια θύματα της ολοένα διογκούμενης λαϊκής δυσαρέσκειας.

Πιστεύοντας ότι χρέος των Μ.Μ.Ε. είναι η αντικειμενική και η χωρίς σκοπιμότητα ενημέρωση της ελληνικής κοινωνίας προσβλέπουμε και ζητούμε τη βοήθειά σας προκειμένου να εξασφαλιστεί το αυτονόητο για την ενημέρωση των συμπολιτών μας.


Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος


synadelfos_me_molotof

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά