Παλαιότερες Ανακοινώσεις

14 Οκτωβρίου 2011 ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΕΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Αρ. Πρωτ.: 111

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής έστειλε εξώδικο στο Αρχηγείο για τα εκτός έδρας των συναδέλφων που υπηρετούν στην Αττική.

Δεν θα αφήσουμε τίποτα να πάει χαμένο!!!

eksodiko_se_k._flyrh

ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Της Πρωτοβάθμιας Συνδικαλιστικής Οργάνωσης με την επωνυμία «Ε.ΑΣ.Υ.Α.» που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Χαλκοκονδύλη αρ. 37 και εκπροσωπείται νόμιμα.

ΠΡΟΣ

Προϊστάμενο Κλάδου Οικονομικοτεχνικών και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας , Υποστράτηγο κ. ΦΛΗΡΗ Παναγιώτη

Θέμα: « Καταβολή δεδουλευμένων εξόδων των μετακινούμενων εκτός έδρας αστυνομικών υπαλλήλων υπηρετούντων στο Λεκανοπέδιο Αττικής ».

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής γίνεται αποδέκτης εκατοντάδων παραπόνων, προερχόμενα από τα μέλη της, για τη μη έγκαιρη καταβολή των αναφερόμενων στο θέμα αποζημιώσεων.

Ύστερα από τα παραπάνω και λαμβάνοντας υπ’ όψιν την αφαίμαξη των εισοδημάτων του ένστολου προσωπικού, η οποία προήλθε από τη λαίλαπα των νόμων (Ν. 3833/2010, Ν. 3865/2010, Ν. 3986/2011, Ν. 3996/2011, Ν. 4002/2011) που κατακρεούργησε και ανέτρεψε άρδην τα όνειρα, τις ελπίδες, τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και κάθε άλλου είδους φιλοδοξία των χαμηλόμισθων μισθωτών αστυνομικών που υπηρετούν στο Λεκανοπέδιο Αττικής και καθώς ήδη ελλοχεύει σοβαρότατος κίνδυνος παραγραφής μεγάλου τμήματος των δεδουλευμένων αποζημιώσεων, παρακαλούμε όπως χορηγηθούν άμεσα ή άλλως μας γνωρίσετε εγγράφως εντός της αποκλειστικής προθεσμίας που ορίζει η κείμενη νομοθεσία, τα δεδουλευμένα – μη χορηγημένα εισοδήματα των Αστυνομικών που υπηρετούν και υπηρέτησαν από το 2008 και μετά στο Λεκανοπέδιο Αττικής για τα έξοδα μετακίνησής τους « εκτός έδρας », προκειμένου να κινηθούμε δικαστικώς για την άμεση καταβολή και διαφύλαξή των από θέματα παραγραφής.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Με την επιφύλαξη παντός περεταίρω νομίμου δικαιώματός μας Αρμόδιος Δικαστικός Επιμελητής να επιδώσει την παρούσα στον προς ον απευθύνεται προς γνώση του για τις νόμιμες συνέπειες.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ, ΕΔΩ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά