Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011 Ανακοίνωση σχετικά με διευκόλυνση δανειοληπτών συναδέλφων

Αρ. Πρωτ.: 116

Προς:

Κοιν.:

Όλες τις Υπηρεσίες λεκανοπεδίου Αττικής

Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Χαιρετίζουμε την απόφαση από τους Προέδρους των Ταμείων Παρακαταθηκών & Δανείων και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου για την ευνοϊκή εξυπηρέτηση των δανείων του ένστολου και πολιτικού προσωπικού της Ελληνικής Αστυνομίας. Πρωτοβουλία που θα ανακουφίσει τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και θα λειτουργήσει ως αντίβαρο στην πρωτοφανή αφαίμαξη των μηνιαίων εισοδημάτων τους, πράξη που λαμβάνει χώρα μέσω των υπέρογκων κρατήσεων στη μισθοδοσία μας και της συνεχούς αύξησης των τιμών στα βασικά είδη κατανάλωσης.

Προτείνουμε τη νομοθετική παρέμβαση – επικύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο των ρυθμίσεων που σχετίζονται με την αποπληρωμή των στεγαστικών και άλλων συναφών ή μη δανείων του μισθωτού αστυνομικού, τα οποία έχουν ληφθεί από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, καθώς και από οποιαδήποτε Τράπεζα με έδρα την Ελλάδα ή, σε αδυναμία ένταξης των τελευταίων στις προαναφερόμενες ρυθμίσεις, την οργάνωση προγραμμάτων από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων για την αναχρηματοδότηση από αυτό των σχετικών δανείων που ελήφθησαν από τις εν λόγω Τράπεζες.

Τέλος, οφείλει να προβεί σε ανάλογη ρύθμιση για την ανακούφιση των συναδέλφων και το ΤΕΑΠΑΣΑ, καθώς πολλοί εξ αυτών βρίσκονται σε δεινή οικονομική θέση.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

daneia

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά