Παλαιότερες Ανακοινώσεις

15 Νοεμβρίου 2011 Ανακοίνωση σχετικά με την συνεδρίαση του Δ.Σ στην ΥΑΤ & Φωτογραφικό υλικό

25 23

Αρ. πρωτ.: 127

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Λίγες μέρες πριν τις εκδηλώσεις για το Πολυτεχνείο το Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στις 14-11-2011 συνεδρίασε στου Γουδή στην έδρα της Υ.Α.Τ.

Εκτός από τα μέλη του Δ.Σ. στη δημόσια συνεδρίαση συμμετείχαν : Συνάδελφοι που υπηρετούν στη Δ.Α.Ε.Α., αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. καθώς επίσης παρευρέθηκαν ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της ως άνω υπηρεσίας (Ταξίαρχος κ. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ, Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΚΟΥΤΣΙΑΡΗΣ, Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. ΨΩΜΑΣ) και δημοσιογράφοι.

Η όλη συνεδρίαση περιεστράφη γύρω από τα χρόνια και άλυτα δυστυχώς ακόμα προβλήματα που ταλανίζουν τους συναδέλφους της Δ.Α.Ε.(ωράριο εργασίας , Η/Α, εκτός έδρας, υλικοτεχνικών εξοπλισμών υποδομής, συμπεριφορά ανωτέρων, συνταξιοδοτικά και ασφαλιστικά θέματα).

Τοποθετήθηκαν όλα τα μέλη του Δ.Σ., αντιπρόσωποι και παρευρισκόμενοι συνάδελφοι για όλα τα παραπάνω θέματα επισημαίνοντας δε, τα πρόσθετα προβλήματα που διαρκώς ανακύπτουν λόγω των νέων διαμορφούμενων συνθηκών που έχουν διαταράξει τον κοινωνικό ιστό της χώρας.

Από πλευράς διοίκησης διεφάνη περισσότερο μια επιχειρούμενη ωραιοποίηση παρά ο βαθμός διάθεσης για την επίλυση των προβλημάτων.

Το σύνδρομο της Κερατέας φαίνεται να βαραίνει ακόμα συνειδήσεις και η διενεργούμενη προκαταρκτική πιστεύουμε ότι θα τους θέσει προ των ευθυνών τους.

Τόσο από το Δ.Σ. όσο και από τους λοιπούς συναδέλφους υπερτονίστηκε ξέχωρα το θέμα των πολλαπλών τραυματισμών, οι ύβρεις που δέχονται οι συνάδελφοι στα γήπεδα αλλά και σε άλλες δημόσιες συναθροίσεις ως και η περίεργη συμπεριφορά των Μ.Μ.Ε.

Tέλος έγινε δεκτή η εισήγησή μας που αφορά την αποκατάσταση των συναδέλφων μετά από κάθε τραυματισμό για την άμεση οικονομική ανακούφιση εξαιτίας της απώλειας εισοδήματος με μόνο δικαιολογητικό την απλή ιατρική γνωμάτευση. Περιορίζοντας έτσι τον χρόνο αναμονής μέχρι να αποφανθεί και να διαβιβαστεί η Ε.Δ.Ε.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma_easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά