Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΤΡΙΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ

Αριθ. Πρωτ.: 133

Προς:

Όλες τις Υπηρεσίες λεκανοπεδίου Αττικής

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που τους οφείλονται ΄΄οδοιπορικά΄΄ έτους 2010 να επικοινωνήσουν εγγράφως με την Δ/νση Ελεγκτηρίου Δαπανών και να αιτηθούν ατομικά να τους εξοφλήσει το οφειλόμενο ποσό άλλως να τους γνωστοποιηθεί το ύψος του, για να δύνανται να προσφύγουν εντός του Δεκεμβρίου στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια.

Επισημαίνεται ότι για το θέμα του χρόνου παραγραφής των οφειλομένων από το Δημόσιο έχουμε αντικρουόμενες αποφάσεις των ανωτάτων δικαστηρίων.

Ολομέλεια ΣΤΕ 953/2011 (πενταετής παραγραφή)

Α.Π.145/2006 και 560/2007 (διετής παραγραφή).

Επειδή το θέμα έχει παραπεμφθεί στο Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο, σ΄αυτό το στάδιο κρίνεται σκόπιμο ο καθένας συνάδελφος να γνωρίζει το οφειλόμενο ποσό και αν θέλει να προσφύγει στα αρμόδια διοικητικά δικαστήρια εντός του Δεκεμβρίου 2011 για να είναι βέβαιο ότι καμία οφειλή δεν θα παραγραφεί, σε κάθε περίπτωση.

Το Δ.Σ της Ένωσης θα σας ενημερώσει το αμέσως προσεχές διάστημα για τυχόν σχετική πρωτοβουλία, αναλυτικά, ούτως ώστε οι τυχόν ενδιαφερόμενοι να τύχουν δικαστικής προστασίας, σε περίπτωση άρνησης εξοφλήσεως, αν βεβαίως το επιθυμούν.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

  • ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΔΕΔΟΥΛΕΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ ΑΙΤΗΣΗΣ

emvlhma_easya


Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά