Παλαιότερες Ανακοινώσεις

28 Νοεμβρίου 2011 ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ-Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ

erwthmatologio

Αρ. Πρωτ.: 140

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συνάδελφοι,

Στα πλαίσια αναζήτησης εναλλακτικών προτάσεων για το νέο μισθολόγιο των Αστυνομικών, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, πρωτοπόρα και καινοτόμα, εισάγει έναν επιπλέον δίαυλο επικοινωνίας στο site της www.easya.gr, και μέσα από αυτόν, ζητάει να τη βοηθήσετε.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα 28-11-2011 και ώρα 17:00 έως και Κυριακή 04-12-2011 θα αναρτηθεί ερωτηματολόγιο στο οποίο μπορείτε να απαντήσετε και αυτό να αποτελέσει τη βάση, ώστε να επεξεργαστούμε τις απαντήσεις σας και να αντλήσουμε πολλές και σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το τι επιθυμεί μεγάλο ποσοστό των συναδέλφων. Τα στοιχεία αυτά θα μεταδοθούν σε συσταθείσα Επιτροπή, αποτελούμενη από φίλους και εξωτερικούς συνεργάτες της Ένωσης, έγκριτους και έγκυρους επιστήμονες, ώστε να προβεί σε μία τελική μελέτη αφού ήδη έχει μελετηθεί το υπάρχον καθεστώς στο μισθολόγιο μας.

Ελπίζουμε στη στήριξή σας στο νέο μας αυτό βήμα, βήμα το οποίο συνδέεται άμεσα με την επιβίωση υμών και των οικογενειών μας, διότι ανήκουμε σε κλάδο μισθωτών και τα εισοδήματα του εν λόγω κλάδου είναι το Α και το Ω για τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma_easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά