Παλαιότερες Ανακοινώσεις

20 Δεκεμβρίου 2011 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ Δ.Σ ΤΟΥ ΤΕΑΠΑΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΦΑΠΑΞ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΑ 31 ΧΡΟΝΙΑ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Επιτέλους θα μάθουμε τι συνέβη στη συνεδρίαση στις 22/7/2011 του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.;

Η Π.Ο.ΑΣ.Υ. με το υπ’αρίθμ 506/4/2α από 20-12-2011 κατεπείγον έγγραφό της προς τον Πρόεδρο του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α Υποστράτηγο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο γνωστοποιεί ότι ποτέ ο εκπρόσωπός της δεν ρωτήθηκε και δεν παρείχε οποιαδήποτε συγκατάθεση στην αύξηση του υποχρεωτικού χρόνου πραγματικής ασφάλισης στο ταμείο για τη χορήγηση του εφάπαξ στα 31 χρόνια.

Επίσης ο εκπρόσωπος του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ., ο συνάδελφος ΜΠΑΚΑΡΑΣ Γρηγόριος, σύμφωνα με επιστολή του η οποία παραδόθηκε στον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. στις 15-12-2011 αναφέρει ότι ουδέποτε συμφώνησε με συγκεκριμένα μέτρα συμπεριλαμβανομένου της αύξησης του υποχρεωτικού χρόνου πραγματικής ασφάλισης στα 31 έτη, δηλαδή στην καταβολή του εφάπαξ.

Η επιστολή όμως του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. την 1-12-2011 προς την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής αναφέρει τελείως τα αντίθετα και για τον εκπρόσωπο του Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. και για τον εκπρόσωπο της Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Τα ερωτήματα πολλά και πρέπει επιτέλους οι συνάδελφοι να μάθουν την αλήθεια!!!

Ο Υποστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος επιβάλλεται να πάρει άμεσα θέση.

Ποιος τελικά λέει αλήθεια και ποιος ψέματα;

Επιτέλους να σταματήσει το παιχνίδι σε βάρος των αστυνομικών!

Υ.Γ. : H Π.Ο.ΑΞΙ.Α. τι γνωρίζει για το « έγκλημα»;

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος