Παλαιότερες Ανακοινώσεις

27 Ιανουαρίου 2012 ΕΓΓΡΑΦΟ ΣΤΟ Δ/ΝΤΗ ΤΗΣ Δ/ΝΣΗΣ ΠΕΙΡΑΙΑ & ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ Α.Τ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Αρ. Πρωτ.: 014

eksodiko_sto_at_salaminas

Προς: Δ/ντή Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά

Ταξίαρχο κ. ΚΟΤΡΩΤΣΟ Κων/νο.


Κοιν.: 1. Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντ/γο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο.

2. Διοικητή Α.Τ Σαλαμίνας.
Α/Υ κ. ΚΥΡΙΑΚΟΓΓΟΝΑ Παναγιώτη.
3. Όλες τις υπηρεσίες Λεκανοπεδίου Αττικής

Κύριε Ταξίαρχε,


Αντιπροσωπεία του Σωματείου υπό τον Αν. Γεν. Γραμματέα ΛΙΟΤΣΟ Σπυρίδων και Αντιπρόσωπο ΠΟΥΛΙΟ Γεώργιο, πραγματοποίησε 3η κατά σειρά επίσκεψη στο Α.Τ. Σαλαμίνας, κατόπιν πολλών παραπόνων συναδέλφων – μελών που υπηρετούν στην εν λόγω υπηρεσία.

Ειδικότερα:
Ένα από τα προβλήματα των συναδέλφων είναι η παραβίαση του Π.Δ. 394/2001 που αφορά το χρόνο εργασίας του Αστυνομικού προσωπικού. Οι οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις δεν έχουν προηγούμενο καθώς και η αλλαγή της διατεταγμένης υπηρεσίας ενώ έχει ήδη ανακοινωθεί είναι συχνό φαινόμενο.
Επίσης η πληθώρα των μέτρων τάξης τα οποία διατάζονται από την Διεύθυνση Αστυνομίας Πειραιά έχει «γονατίσει» την υπηρεσία, δημιουργεί περισσότερο έλλειμμα προσωπικού και η αστυνόμευση είναι πολλές φορές αδύνατη για τους πολίτες και επικίνδυνη για την αυτοπροστασία των συναδέλφων. Πιο συγκεκριμένα το Α.Τ. Σαλαμίνας αστυνομεύει μια περιοχή που αποτελείται από 70.000 μόνιμους κατοίκους με παρούσα δύναμη περίπου 30 Αστυνομικούς, συν την ιδιαιτερότητα ότι δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται ως χερσαίο Αστυνομικό Τμήμα. Η ενίσχυση από αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ, όπως η Άμεση Δράση, είναι χρονοβόρα και αδύνατη.
Τέλος να ληφθεί υπ΄ όψιν ότι η εν λόγω υπηρεσία διαθέτει τρία (3) υπηρεσιακά οχήματα από τα οποία λειτουργεί μόνο το ένα (1) και αυτό χρειάζεται service.

Η Ένωσή μας, ενεργώντας σύμφωνα με το Νόμο έχει ήδη αποστείλει ενώπιον παντός αρμόδιου δικαστηρίου και αρχής «εξώδικη δήλωση και διαμαρτυρία», προς τον Διοικητή του Α.Τ. Σαλαμίνας για την παραβίαση του Π.Δ. 394/2001 και αναμένει τις δικές σας ενέργειες για την άμεση επίλυση των ως άνω προβλημάτων.

Για το Δ.Σ.
– Ο – – Ο –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας


ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

Για την εξώδικη δήλωση διαμαρτυρία πατήστε ΕΔΩ


emvlhma_easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά