Παλαιότερες Ανακοινώσεις

01 Φεβρουαρίου 2012 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ

GHPEDABIA

Αρ. Πρωτ.: 017

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Για μία ακόμη φορά η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κρούει τον κώδωνα του κινδύνου σχετικά με την αθλητική βία.
Τα περιστατικά βίας σε κάθε αθλητική διοργάνωση (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, πόλο) όπου τραυματίζονται δεκάδες Αστυνομικοί δεν έχουν τέλος καθώς οι καλά οργανωμένοι και προστατευμένοι οπαδοί μοναδικό τους μέλημα έχουν να χτυπήσουν εργαζόμενους Αστυνομικούς.
Η ανοχή και η ασυλία που απολαμβάνουν χρόνια τώρα τους έχει εμπεδώσει το αίσθημα της ατιμωρησίας με αποτέλεσμα τα θλιβερά γεγονότα που ως Αστυνομικοί αλλά και ως κοινωνία βιώνουμε.
Και ενώ η εγκληματικότητα έχει χτυπήσει κόκκινο, η ΕΛ.ΑΣ. «αιμορραγεί» στις αθλητικές συναντήσεις και με τους τραυματισμούς στελεχών της αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό καθώς απασχολούνται χιλιάδες συνάδελφοι.
Οι παρεμβάσεις, τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί κατά της αθλητικής βίας δεν εφαρμόστηκαν ποτέ.

Αλήθεια ΓΙΑΤΙ; Ποιοι εξυπηρετούνται;

Η Ένωσή μας θα αναλάβει κατ’ αρχάς πρωτοβουλίες ενημέρωσης για το τι συμβαίνει στα γήπεδα και θα ζητήσει συναντήσεις με την προϊσταμένη Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών κ. ΡΑΪΚΟΥ Ελένη, τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού κ. ΝΙΚΗΤΙΑΔΗ Γεώργιο, τον Γεν. Γραμματέα Αθλητισμού κ. ΜΠΙΤΣΑΞΗ Παναγιώτη και τον Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. Αντ/γο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο.
Τέλος προκειμένου να αντιληφθούν όλοι τη σοβαρότητα της υφισταμένης κατάστασης αλλά και να ενημερωθεί η Ελληνική κοινωνία, η Ένωσή μας θα «συμβάλει» στο να μην πραγματοποιηθούν αθλητικές συναντήσεις κάποια Κυριακή αφού η ζωή και η ακεραιότητα μας είναι πολυτιμότερη από τα εκατομμύρια των Σωματείων, ΠΑΕ.

Για το Δ.Σ.
– Ο – – Ο –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά