Παλαιότερες Ανακοινώσεις

13 Μαρτίου 2012 Προς υπουργό Εθνικής Άμυνας σχετικά με ΤΕΕΜ

ΠΡΟΣ: Yπουργό Εθνικής Άμυνας

κ. ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ Δημήτριο

ΚΟΙΝ.: Αρχηγό Γ.Ε.Σ.

Αντ/γο κ. ΖΙΑΖΙΑ Κωνσταντίνο

Κύριε Υπουργέ,

Η Ένωσή μας έγινε δέκτης προβλήματος από συναδέλφους που υπηρετούν σε Ειδική Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, με την ιδιότητα των πυροτεχνουργών και συνοδών σκύλων οι οποίοι μας ανέφεραν τα παρακάτω:

Ειδικότερα, το Τμήμα Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (Τ.Ε.Ε.Μ.) της Ελληνικής Αστυνομίας σήμερα στεγάζεται στην περιοχή του Ελληνικού στον παλαιό αερολιμένα. Η εν λόγω περιοχή είναι ιδιωτική και διαχειρίζεται από την εταιρία Ελληνικόν Α.Ε. όπου με έγγραφό της ζητά από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας την παραχώρηση του χώρου που στεγάζεται η προαναφερόμενη Υπηρεσία έως 30-06-2012. Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μη έχοντας το ίδιο να διαθέσει άλλο χώρο, διατάζει με έγγραφό της την εν λόγω Υπηρεσία να μεταφερθεί στην περιοχή του Μαρκόπουλου Αττικής.

Επειδή:

Α) Τα τελευταία χρόνια οι απόπειρες βομβιστικών επιθέσεων στο κέντρο της Αθήνας έχουν αυξηθεί κατά μεγάλο ποσοστό.

Β) Σε οποιαδήποτε εκδήλωση οι χώροι ελέγχονται από το Τ.Ε.Ε.Μ.

Γ) Η περιοχή του Μαρκοπούλου είναι πάρα πολύ μακριά από το κέντρο της Αθήνας και ο χρόνος σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πολύτιμος και μία μικρή καθυστέρηση ίσως αποβεί μοιραία.

Κύριε Υπουργέ,

Ζητούμε από εσάς την άμεση παρέμβασή σας, προκειμένου να εξευρεθεί κατάλληλος χώρος στην ευρύτερη περιφέρεια του Άλσους Στρατού στο Γουδή (Βadminton) , ο οποίος ανήκει στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, έτσι ώστε να φιλοξενηθεί η εν λόγω Υπηρεσία της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας


ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά