Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΔΕΥΤΕΡΑ 19/3/2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΑΠΑΣΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ

Αρ. Πρωτ.: 043

Προς:

Όλες τις Υπηρεσίες Λεκανοπεδίου Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Ένωσή μας με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον των συναδέλφων χτύπησε καμπανάκι πολύ καιρό τώρα όσον αφορά το Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α..

Με έγγραφό μας ζητήσαμε ενημέρωση σχετικά με τους από το Νόμο προβλεπόμενους κοινωνικούς πόρους 5% για τα εισιτήρια και 10% για τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Όπως λοιπόν η Ένωση πληροφορήθηκε και αφού τόσα χρόνια τώρα και με περίσσια επιμέλεια έκρυβαν την αλήθεια από τους μετόχους, δηλαδή τους Αστυνομικούς, το Δ.Σ. του ταμείου δεν έχει εισπράξει από το 2007 ούτε ευρώ από τον τηλεοπτικό σταθμό ΜΕGA CHANNEL και ΟΤΕ ΤV πρώην CONN-X TV.

Τι έκανε το Δ.Σ. του Ταμείου τόσα χρόνια για να εισπράξει τα οφειλόμενα;

Τι έκαναν λοιπόν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων (Π.Ο.ΑΣ.Υ., Π.Ο.ΑΞΙ.Α., Π.Ο.Ε.Υ.Π.Σ.) προκειμένου να προστατεύσουν τα συμφέροντα των συναδέλφων, εκτός από το να εισπράττουν την αποζημίωση για τη συμμετοχή τους στο Δ.Σ. του ταμείου;

Κι όμως έκαναν.

Βρήκαν την εύκολη λύση.

Πήραν απόφαση για αύξηση των μηνιαίων εισφορών των εργαζομένων αντί να απαιτήσουν τα χρήματα που χρωστούν να δώσουν το ΜΕGA CHANNEL,τo ΟΤΕ TV καθώς και ορισμένες ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες.

Απίθανες αποφάσεις δηλαδή και ήδη καλούμαστε από αυτό το μήνα να πληρώσουμε και μάλιστα αναδρομικά.

Με άλλα λόγια καλείται ο αστυνομικός να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη προκειμένου να καλύψει (τουλάχιστον) ανεπάρκειες της Διοίκησης αφού άφησε ανείσπρακτους κοινωνικούς πόρους.

Η Ένωσή μας, αναλαμβάνοντας το κόστος, θα ζητήσει διαχειριστικό έλεγχο του ταμείου από ορκωτούς λογιστές έτσι ώστε να έχουμε όλοι μας σαφή εικόνα για την οικονομική κατάσταση του ταμείου.

Τις ευθύνες τόσο των μελών του Δ.Σ. του Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α. όσο και των οφειλετών, η Ένωση μας θα τις αναζητήσει με μήνυση που θα καταθέσει άμεσα στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Επιτέλους τέλος η κοροϊδία! Τέλος ο εμπαιγμός!

Θα πληρώσουν όλοι όσοι ευθύνονται και χρωστούν!

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος


emvlhma easya


Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά