Παλαιότερες Ανακοινώσεις

06 Ιουλίου 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΗ ΜΑΖΙΩΤΗ – ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΛΛΩΝ ΘΑ ΒΑΡΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ

Αρ. Πρωτ.: 090 Προς: Όλες τις υπηρεσίες λεκανοπεδίου Αττικής

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η Ελληνική κοινωνία παρακολουθεί έκπληκτη τα όσα περίεργα διαδραματίζονται το τελευταίο καιρό με τους κατηγορούμενους για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις.

Χθες το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας έθεσε σε διαθεσιμότητα τον Δ/τή του Τ.Α. Εξαρχείων και πιθανόν θα θέσει σε διαθεσιμότητα ακόμη κάποιον Αρχ/κα – Αστ/κα έτσι ώστε να αποδώσει τις ευθύνες για το ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για τρομοκρατία.

Τόσο απλά, πετάνε την καυτή πατάτα στους χαμηλόβαθμους έτσι ώστε οι ίδιοι να μείνουν στο απυρόβλητο και φυσικά στις καρέκλες τους.

Δεν έχουν καμία ευθύνη;

Δεν άκουσαν τίποτα τόσο καιρό;

Ο κ. Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας δεν γνωρίζει ότι για να συλληφθούν και να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης χάθηκαν και τραυματίστηκαν Αστυνομικοί;

Γιατί δεν παίρνει θέση; Που είναι;

Οι Αστυνομικοί έχουν την ευθύνη ότι κυκλοφορούν ελεύθεροι οι κατηγορούμενοι για συμμετοχή σε τρομοκρατικές οργανώσεις;

Φυσικά και όχι.

Θα πούμε λοιπόν τα πράγματα απλά και ξεκάθαρα.

Την ευθύνη για την ολοκλήρωση μιας τόσο σοβαρής υπόθεσης την είχε πλέον η Ελληνική Δικαιοσύνη και έπρεπε να έχει λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προκειμένου να αποφευχθούν τέτοιες δυσάρεστες καταστάσεις.

Τι έκανε όμως;

Γιατί παρήλθε το 18μήνο χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η δίκη των κατηγορουμένων με αποτέλεσμα να αφεθούν ελεύθεροι;

Υπάρχουν άλλες περιπτώσεις κατηγορούμενων για τους ίδιους λόγους που και αυτοί έχουν αφεθεί ελεύθεροι λόγω παρέλευσης του 18μήνου;

Σε τόσες σοβαρές υποθέσεις όπως η τρομοκρατία που χάθηκαν και συμπολίτες μας και η Χώρα μας το πλήρωσε πολύ ακριβά θα έπρεπε τα αντανακλαστικά της Ελληνικής Δικαιοσύνης να είναι στον ύψιστο βαθμό και όχι στο ναδίρ.

Ας γνωρίζουν όλοι ότι οι Αστυνομικοί έκαναν και θα κάνουν την δουλειά τους όπως ο Νόμος ορίζει και ότι το μόνο που ζητούν είναι οι Νόμοι να ισχύουν το ίδιο για όλους και για όλα.

Τέλος, θα έπρεπε ορισμένοι και να ντρέπονται και να κοκκινίζουν και να αφήνουν τις καρέκλες τους αφού δεν έχουν το θάρρος να πουν την αλήθεια και να εφαρμόζουν τους Νόμους.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά