Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΠΕΜΠΤΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ


Αρ. Πρωτ.: 092

Προς:

Όλες τις Υπηρεσίες Λεκανοπεδίου Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά αμέσως τις εκλογές της 17ης Ιουνίου άρχισαν πάλι οι διαρροές από τα Μ.Μ.Ε. για επικείμενες νέες περικοπές της τάξης του 12% στα ειδικά μισθολόγια.

Ας γνωρίζουν όλοι ότι οι Αστυνομικοί ούτε σε ειδικά μισθολόγια ανήκουν, ούτε ειδικά προνόμια έχουν και πολύ περισσότερο καμία σχέση δεν έχουν με πλουσιοπάροχες αμοιβές.

Ήδη από τις προηγούμενες περικοπές στους μισθούς μας έχουμε φθάσει στα όρια της κατάρρευσης και γνωστό είναι τις πάσι τα μηδενικά εκκαθαριστικά που πολλοί συνάδελφοι μας έλαβαν ως αμοιβή τους τελευταίους μήνες.

Γνωστές είναι επίσης οι προεκλογικές δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά όταν επισκέφθηκε και άκουσε τα προβλήματα των Αστυνομικών στη Γ.Α.Δ.Α., ότι δεν θα υπάρξουν δηλαδή νέες μειώσεις – περικοπές στους μισθούς των Αστυνομικών αναγνωρίζοντας το δύσκολο και επικίνδυνο έργο που καθημερινά καλούνται να φέρουν εις πέρας.

Επιτέλους κάποτε πρέπει οι προεκλογικές δεσμεύσεις να τηρούνται σε αυτή τη χώρα.

Η Ένωσή μας δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν θα δεχθεί νέες περικοπές – μειώσεις των μισθών μας με κάθε κόστος και σε κάθε περίπτωση καλεί όλους τους συναδέλφους σε επαγρύπνηση και ετοιμότητα.

Τέλος αν νομίζουν ορισμένοι ότι οι Αστυνομικοί θα χρησιμοποιηθούν προκειμένου να σταθούν απέναντι στην κοινωνία πλανώνται και ας βρουν άμεσα τρόπους να ανακουφίσουν τους δικαίως διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά