Παλαιότερες Ανακοινώσεις

27 Ιουλίου 2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ALPHA BANK ΓΙΑ ΑΜΕΣΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ

Αρ. Πρωτ.: 097

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Πρόκληση για κάθε ένστολο αποτελεί το δελτίο οικονομικών εξελίξεων της τράπεζας ALPHABANK όταν μεταξύ των υπολοίπων προτείνεται να γίνουν άμεσες περικοπές στα ειδικά μισθολόγια 12%.

Αν και οι Αστυνομικοί δεν ανήκουν στα ειδικά μισθολόγια καθώς με αποδοχές 700-800 ευρώ ουδείς σώφρων τους κατατάσσει εκεί, οι φωστήρες τραπεζίτες δήλωσαν ξεκάθαρα ότι πρέπει να προχωρήσει η κυβέρνηση σε νέες περικοπές.

Προτείνουν δηλαδή στην κυβέρνηση να περικόψει κι άλλο τις αποδοχές των αστυνομικών προκειμένου να σωθεί η Ελλάδα.

Ακριβώς αυτοί όλοι που χρόνια τώρα με ληστρικά επιτόκια πάνω του 15 % απομυζούν τον Έλληνα ενώ δίνουν στις καταθέσεις επιτόκια από 1% έως 1,5%.

Τόσο απλά, τόσο ξεδιάντροπα.

ΟΥΤΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΙΖΟΥΝ.

Δηλαδή οι τραπεζίτες που τόσα χρόνια ξεζουμίζουν τον Έλληνα τώρα δίνουν και συμβουλές για περεταίρω μείωση μισθών, Αυτοί πότε θα πληρώσουν;

Είναι οι ίδιοι που τόσα χρόνια τα κέρδη τους φυσικά δεν τα είχαν επενδύσει στη χώρα μας αλλά τα ασφάλιζαν στο εξωτερικό.

Αλήθεια την περίφημη ανακεφαλαίωση των τραπεζών ποιος την πληρώνει;

Μήπως πάλι όλοι εμείς;

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής συστήνει σε όλους τους συναδέλφους να επανεξετάσουν με ποια τράπεζα συνεργάζονται κι αν αυτή εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους και αν όχι τότε να την αλλάξουν άμεσα.

Ας γνωρίζουν ότι η αστυνομική οικογένεια είναι και μεγάλη και ενωμένη και σε κανένα δεν χρωστάει αλλά βεβαίως τις χρωστούν και μάλιστα πολλά.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά