Παλαιότερες Ανακοινώσεις

09 Αυγούστου 2012 ΟΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ & ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ´´ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ´´

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Η επιχείρηση «ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ», που συνεχίζεται μέσα από πραγματικά δύσκολες συνθήκες και αφού ανέκυψαν προβλήματα όσον αφορά τις συνθήκες εργασίας των συναδέλφων μετά από παρεμβάσεις της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής δρομολογήθηκαν λύσεις.

Ειδικότερα:

α) Οι συνάδελφοι που μεταγάγουν τους αλλοδαπούς με τα πολιτικά λεωφορεία θα αποζημιώνονται σύμφωνα με τη νόμιμη αποζημίωση για τα εκτός έδρας.

β) Θα προκαταβάλλονται χρήματα για το ξενοδοχείο προκειμένου να ξεκουραστούν μετά τη μεταγωγή, η οποία διαρκεί 14-15 ώρες.

γ) Θα επιστρέφουν με λεωφορείο (πολιτικό) ένα εκ των οποίων θα είναι για τη μεταγωγή.

δ) Την ημέρα της επιστροφής από τη μεταγωγή οι συνάδελφοι δεν θα διατίθενται σε υπηρεσία.

Η Ένωσή μας βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με όλους τους συναδέλφους και τυχόν προβλήματα και δυσλειτουργίες θα τίθενται άμεσα προς την ηγεσία για την εξεύρεση λύσεων.

Τέλος στηρίζουμε κάθε προσπάθεια που έχει να κάνει με το καλό της κοινωνίας μας την οποία υπηρετούμε χωρίς να παραβλέπουμε ότι ο εργαζόμενος αστυνομικός δεν έχει μόνο υποχρεώσεις αλλά και δικαιώματα, τα οποία οφείλουμε όλοι μας να σεβόμαστε.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

Γερακαράκος Γρηγόριος Κρικέτος Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά