Παλαιότερες Ανακοινώσεις

1/10/2012 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ Π.Δ. 100/2003 ΠΕΡΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ – ΑΠΟΣΠΑΣΕΩΝ

Αρ. Πρωτ.: 114

Προς:

Υπηρεσίες Λεκανοπεδίου Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η τροποποίηση του Π.Δ. 100/2003 σχετικά με τις μεταθέσεις – αποσπάσεις του Αστυνομικού προσωπικού για τις Αστυνομικές Διευθύνσεις Αλεξανδρούπολης, Ορεστιάδας, Ροδόπης, Ξάνθης, Λέσβου, Σάμου, Χίου, Α΄ Δωδεκανήσου και Β΄ Δωδεκανήσου από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη έγινε χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Οι εποχές που η Πολιτεία νομοθετούσε για τους εργαζομένους χωρίς να τους ακούσει τουλάχιστον είχαν περάσει, προφανώς όμως η «νυχτερινή»τροποποίηση αλλά αποδεικνύει.

Πάντα πιστεύαμε ότι η συζήτηση, η διαβούλευση με την Πολιτεία μπορούσε να φέρει όφελος και για τον Οργανισμό και για τους εργαζόμενους.

Η Ένωσή μας καλεί τον Υπουργό Δημοσίας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη να μην νομοθετεί ερήμην μας για εμάς, καθώς τέτοιες πρωτοβουλίες μόνο προβλήματα δημιουργούν παρά επιλύουν, αφού οι νεοεξερχόμενοι Αστυφύλακες χωρίς να έχουν ενημερωθεί για την απόσπαση τους μίσθωσαν κατοικία καταβάλλοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Ερώτημα:

Ποιος θα τους αποζημιώσει;

Μήπως νομίζουν ορισμένοι ότι έχουν τη δυνατότητα να δίνουν χρήματα άσκοπα;

Φυσικά όχι!!!!

Τέλος η Ένωσή μας καλεί όλους τους συναδέλφους σε ετοιμότητα για διαμαρτυρίες που θα ανακοινωθούν άμεσα.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –