Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Παρασκευή 12 Οκτωμβρίου 2012 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΔΑΕ – ” ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ”

Αρ. Πρωτ.:117

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Την Πέμπτη 11/10/2012 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. και αντιπροσώπων που υπηρετούν στη Δ.Α.Ε. με τον Διοικητή της υπηρεσίας, Υποστράτηγο κ. ΜΑΤΣΙΚΑ Αθανάσιο.

Τονίστηκε ιδιαίτερα η καθημερινή υπεραπασχόληση των διμοιριών, η μη ανακοίνωση της υπηρεσίας την 14:00 ώρα που προβλέπεται από το Π.Δ., η ανάκληση των ημερήσιων Η.Α. και η συχνή αλλαγή της υπηρεσίας που έχει ανακοινωθεί στους συναδέλφους. Παραβιάζεται, δηλαδή, το Π.Δ. 394/01 καθημερινά από τους Διοικητές – Τμηματάρχες της υπηρεσίας.

Χρησιμοποίηση διμοιριών καθημερινά στην Α.Δ. Κορινθίας για το κέντρο κράτησης – φιλοξενίας των λαθρομεταναστών χωρίς να τηρούνται στοιχειωδώς οι συνθήκες υγιεινής, ασφαλής μετάβαση συν την υπεραπασχόληση.

Καθημερινή συγκρότηση διμοιριών κατά ωμή παράβαση της υπουργικής απόφασης που αφορά την Υ.Μ.Ε.Τ. και την Υ.Α.Τ.

Ευθύνες για αυτά υπάρχουν; Κι αν ναι σε ποιον και πότε θα καταλογιστούν;

Βεβαίως και υπάρχουν ευθύνες αλλά όπως λέει και ο λαός κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει και απ’ ότι φαίνεται τελικά έχουν το ακαταδίωκτο.

Οι διαθεσιμότητες που το Αρχηγείο διατάσσει για τους συναδέλφους της Δ.Α.Ε. προκειμένου να ικανοποιήσει τους συνήθεις «τηλεοπτικούς σχολιαστές» και κάθε λογής «διαμαρτυρόμενο», πολλοί εκ των οποίων παραδίδουν συνήθως την πόλη στις φλόγες, καταδεικνύει την έλλειψη πραγματικής και ουσιαστικής θέλησης προκειμένου να υπάρχει σωστή αντιμετώπιση.

Τέλος η Ένωσή μας κατέστησε σαφές ότι δεν πρόκειται να δεχτεί περεταίρω την παραβίαση των Νόμων και των διαταγών από αυτούς που οφείλουν να τους εφαρμόζουν πιστά και δυστυχώς ο μόνος δρόμος που απομένει είναι ο δρόμος της καταγγελίας και της γνωστοποίησης για όλα τα ανωτέρω στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, την οποία και εμπιστευόμαστε.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο – Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά