Παλαιότερες Ανακοινώσεις

20 Νοεμβρίου 2012 Προς Αρχηγό για μισθοδοσία νεοεξερχομενων

Αρ. Πρωτ.: 136

Προς :

Κοιν.:

Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

Αντ/γο κ. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ Νικόλαο

Δ/νση Αστυνομικού Προσωπικού/ Τμήμα 2ο

Δ/νση Διαχείρισης Χρηματικού

Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυν. Υπαλλήλων

Κύριε Αρχηγέ,

Σας γνωρίζουμε ότι για δεύτερο συνεχόμενο μήνα οι νέο – εξερχόμενοι Αστυφύλακες πληρώνονται με τον μισθό του Δοκίμου παρότι φέρουν το βαθμό του Αστυφύλακα.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε σήμερα η Ε.ΑΣ.Υ.Α. με το αρμόδιο τμήμα της Διεύθυνσης Διαχείρισης Χρηματικού / Α.Ε.Α., μας ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να καταβάλλουν τη μισθοδοσία του Αστυφύλακα στους προαναφερόμενους συναδέλφους, διότι εκκρεμεί από πλευράς της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού / Α.Ε.Α. η σχετική αλληλογραφία για την προαγωγή τους, η οποία έχει λάβει χώρα εδώ και δύο μήνες.

Επίσης, γνωρίζοντας ότι η μισθοδοσία του μηνός Ιανουαρίου θα κλείσει σε λίγες ημέρες είναι προφανές ότιγια τρίτο μήνα οι νέο – εξερχόμενοι συνάδελφοι θα αμειφθούν με τον μισθό του Δοκίμου, προφανώς λόγω αδράνειας της Διεύθυνσης Αστυνομικού Προσωπικού / Α.Ε.Α. και όχι λόγω γενικών σκοπιμοτήτων που στόχο έχουν τον περιορισμό της δημόσιας δαπάνης στα πλαίσια της δημοσιονομικής προσαρμογής εις βάρος των νέο – εξερχόμενων Αστυφυλάκων.

Κύριε Αρχηγέ,

Σας καλούμε να ενεργήσετε άμεσα ώστε οι αρμόδιες υφιστάμενες υπηρεσίες σας να προωθήσουν τη παραπάνω αλληλογραφία εντός της τρέχουσας εβδομάδας, έτσι ώστε να λυθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα, δείχνοντας έστω και την ύστατη αυτή στιγμή την ίδια ευαισθησία που δείξατε και προ δύο μηνών όταν και έγινε αλλαγή Προεδρικού Διατάγματος μέσα σε 18 ώρες και οι εν λόγω συνάδελφοί μας αποσπάστηκαν στον Έβρο.

Υπενθυμίζουμε ότι η διαφορά των χρημάτων ανέρχεταιπερίπου στο ποσό των εξακοσίων ευρώ (600 €) μηνιαίωςγια έκαστο συνάδελφο.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά