Παλαιότερες Ανακοινώσεις

18/12/2012 ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

ΠΡΟΣ

ΤΟ Δ.Σ. της Ε.Α.Σ.Υ.Α.

Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Με την παρούσα επιστολή επιθυμώ να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου, για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση, που έτυχα από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής κατά την πολύμηνη διαδικασία της Συνδικαλιστικής μου δίωξης από τα Πειθαρχικά Συμβούλια της ΕΛ.ΑΣ.

Μία Συνδικαλιστική Δίωξη που ασκήθηκε με αφορμή την συμμετοχή μου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τοπικού τηλεοπτικού σταθμού Τηλεόραση ΕΝΑ της Λαμίας τον Φεβρουάριο του 2010, όπου έγινε σχολιασμός της τρέχουσας, κατά την εποχή, επικαιρότητας.

Συνεπεία αυτού του γεγονότος ήταν να παραπεμφθώ με το ερώτημα της ΑΠΟΤΑΞΗΣ. Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο μου επέβαλε την ποινή της 3μηνης ΑΡΓΙΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΣΗ & την ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΟΥ εκτός τόπου συμφερόντων μου. Ακολούθησε το Β΄θμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο, το οποίο μου επέβαλε την ποινή του προστίμου των 400€!

Οφείλω να απευθύνω τις ιδιαίτερες ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ και τον Αντιπρόεδρο Δημήτρη ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ όπως επίσης και στον Νομικό Σύμβουλο της Ένωσής σας κ. ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ Βάϊο για όσα προσέφεραν στον δύσκολο αυτό Αγώνα. Χωρίς βέβαια να εξαιρώ την σημαντικότατη βοήθεια του Γεν. Γραμματέα Σπήλιου ΚΡΙΚΕΤΟΥ & του πρώην Προέδρου, του Γιάννη ΜΑΚΡΗ, κατά την διαδικασία του Α΄θμιου.

Η βοήθεια και στήριξη σας υπήρξε, όχι μόνο καταλυτική για την αντιμετώπιση της δίωξης αυτής, αλλά ήταν όντως ιδιαίτερα σημαντική για εμένα προσωπικά, μιας και η Ε.Α.Υ. Φθιώτιδας αλλά και η Π.Ο.ΑΣ.Υ. είχαν ήδη λάβει «αποφάσεις» ΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ μου, αποφαινόμενοι ότι το όλο ζήτημα αποτελούσε «ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ»!!

Δεν στέκομαι όμως σε τέτοιες μικρόνοες αντιλήψεις και ενέργειες, συνεχίζω με την ίδια αγωνιστικότητα και θέρμη όπως την ημέρα που ξεκίνησα.

Ειλικρινά σας Ευχαριστώ

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ. ΚΑΚΑΒΑΣ

Συνδικαλιστής Αστυνομικός

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά