Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΘΑ ΦΑΣ ΘΑ ΠΙΕΙΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙΣ

Αρ. Πρωτ.: 150

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα φας, θα πιεις… Στρατηγός θα βγεις!

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Καθημερινά χιλιάδες Αστυνομικοί με τις οικογένειες τους προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις δύσκολες μέρες που βιώνουν όπως και κάθε ελληνική οικογένεια.

Μέσα σ’ αυτό το ζοφερό περιβάλλον περισσότεροι από (1000) πρώην «Αξιωματικοί» της ΕΛ.ΑΣ έχουν ήδη ή αναμένουν να εισπράξουν διπλά και τριπλά εφάπαξ χωρίς να έχουν πραγματική υπηρεσία και χωρίς να έχουν καταβάλει εισφορές.

Τα υπηρεσιακά συμβούλια στα οποία προσέφευγαν προκειμένου να «δικαιωθούν» «οι αδικημένοι Αξιωματικοί» της ΕΛ.ΑΣ είχε ως αποτέλεσμα όλοι τους να «προάγονται» σε Υποστρατήγους – Αντιστράτηγους και Στρατηγούς, μόνο αρχάγγελους δεν τους έκαναν.

Υπηρεσιακά συμβούλια;

Με άλλα λόγια Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει, εις υγεία των κορόιδων.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής θέτει τα παρακάτω ερωτήματα:

Είναι αλήθεια ότι εκτός των εφάπαξ τους κατέβαλαν και πενθήμερα και νυχτερινά και αναδρομικά μισθούς χωρίς να έχουν εργασθεί ούτε ένα λεπτό;

Είναι αλήθεια ότι μεταξύ των διεκδικητών είναι και στενός συγγενής πρώην Υπουργού;

Είναι αλήθεια ότι από 20-2-2012 με τον Νόμο 4052/2012 έπαψαν να χορηγούν διπλά εφάπαξ;

Είναι αλήθεια ότι στις 4-4-2012 το Δ.Σ του ΤΕΑΠΑΣΑ ομόφωνα αποφάσισε την έκδοση απορριπτικών αποφάσεων για τους «δικαιούχους» διπλών και τριπλών εφάπαξ;

Είναι επίσης αλήθεια ότι στις 19-9-2012 το Δ.Σ του ΤΕΑΠΑΣΑ υπέβαλε ερώτημα σχετικά για το θέμα στο Υπουργείο; Ποιος ο λόγος αφού ο Νόμος είναι σαφής; Τι και ποιους εξυπηρετεί το ερώτημα; Αναμένουμε την απάντηση από το Δ.Σ του ταμείου;

Είναι γεγονός ότι πολλά έχουν συμβεί στο ΤΕΑΠΑΣΑ!!!

Η Ένωσή μας ζητά από τον Υπουργό Εργασίας κ. Βρούτση να εφαρμοστεί ο Νόμος, έτσι ώστε κάθε «δικαιωμένος Αξιωματικός» να μπει στη θέση του.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Όσο και αν πιστεύουν ορισμένοι ότι μπορούν να συνεχίζουν να κάνουν πάρτι με τις εισφορές των χαμηλόβαθμων Αστυνομικών, τους πληροφορούμε ότι έφτασε το τέλος.

ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά