Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Η ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ.Α:

427692 573874419296041 122527144 n

Παρά την οικονομική κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία και κυρίως εμάς τους εργαζομένους στην Ελληνική Αστυνομία, αποφασίσαμε ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής να προχωρήσουμε κι αυτή τη χρονιά στην έκδοση ημερολογίου. Πιστεύοντας ακράδαντα ότι καμία «κρίση» δεν πρέπει να μας κάνει να χάσουμε το χαμόγελο και τις μικρές χαρές της ζωής. Ούτε να μας στερήσει το δικαίωμα της επικοινωνίας με τους συναδέλφους μας.
Πηγή έμπνευσης μας για τη θεματογραφία του ημερολογίου της χρονιάς, είναι ο Ελληνικός Κινηματογράφος και συγκεκριμένα οι ηθοποιοί που ενσάρκωσαν ρόλο πολιτικού. Έμειναν δε στην ιστορία για τις «ατάκες» τους, που ακόμη και σήμερα είναι επίκαιρες όσο ποτέ. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι στην εποχή της οικονομικής κρίσης που ζούμε «οι ατάκες» που επιλέξαμε αντικατοπτρίζουν τα αισθήματα και συναισθήματα που κουβαλάει ο καθένας μας μέσα του, για τους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα, που διαχρονικά με τα πεπραγμένα του, μας οδήγησε σε μνημόνια και μεσοπρόθεσμα υποθηκεύοντας το μέλλον των παιδιών μας και έφερε εμάς τους εργαζομένους της ΕΛ.ΑΣ. πολλά χρόνια πίσω.
Με την προσδοκία ότι η επιλογή της θεματογραφίας είναι η καλύτερη, ευχόμαστε σε όλους υγεία, ευτυχία και το 2013 παρά το «γρουσούζικο» αριθμό που περικλείει να είναι δημιουργικό και τυχερό!

Υ.Γ: ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΣ.

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά