Παλαιότερες Ανακοινώσεις

02 Φεβρουαρίου 2013 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ-ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ”ΕΧΟΥΝ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ”

Αρ. Πρωτ.: 011

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Σήμερα 2 Φεβρουαρίου 2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δ.Σ της Ένωσης με τον Δ/ντή Ασφαλείας Αττικής Υποστράτηγο κ. ΣΑΛΑΜΟΥΡΑ Γεώργιο.

Από πλευράς μας τέθηκαν τα πιο φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό που υπηρετεί στην Δ/νση Ασφαλείας Αττικής, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί μας να έχουν φτάσει σε οριακό επίπεδο εξάντλησης και καταπόνησης χωρίς οικογενειακό προγραμματισμό, όπως:

Το ωράριο εργασίας και η μη τήρηση του Π.Δ. 394/2001, με έμφαση στην ανακοίνωση της υπηρεσίας και την τροποποίησή της, η καθημερινή επιμήκυνση του χρόνου εργασίας χωρίς απαλλαγή τις επόμενες ημέρες, το μείζων θέμα των κρατητηρίων, η φύλαξη, η υγιεινή και η ασφάλεια, οι μεταγωγές κρατουμένων κ.α.

Από πλευράς του ο Δ/ντής Ασφαλείας δήλωσε ότι γνωρίζει όλα τα ζητήματα αλλά μέχρι σήμερα τίποτα δεν έχει κάνει προκειμένου να εφαρμοσθούν οι νόμοι όπως ορίζετε σε μια συντεταγμένη πολιτεία.

Η Ένωσή μας έκανε σαφές ότι όλοι οι Διοικητές Ασφαλείας γνώριζαν τα προβλήματα αλλά ουδείς έκανε το παραμικρό ώστε να λυθούν.

Σε κάθε περίπτωση ξεκάθαρα δηλώσαμε ότι εάν απαιτηθεί θα απευθυνθούμε εκεί που ο Νόμος ορίζει προκειμένου να τηρηθεί η νομιμότητα.

Τέλος ας γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν την ευθύνη της Ασφάλειας ότι η Υπηρεσία αυτή τείνει να γίνει ένα νέο μεταγωγών και όχι Ασφάλεια για τον πολίτη.

ΟΨΟΜΕΘΑ…

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά