04 Φεβρουαρίου 2013 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ κ. ΔΕΝΔΙΑ ΝΙΚΟΛΑΟ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η
Πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση των μελών του Δ.Σ. της Ένωσής μας με τον Υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. ΔΕΝΔΙΑ Νικόλαο, στην οποία παρευρέθηκε και ο Βουλευτής της Ν.Δ. κ. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ Άδωνις .
Τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς όπως αναδιάρθρωση υπηρεσιών, οικονομικά ζητήματα, το φλέγον θέμα του εφάπαξ, πάγια ζητήματα που απασχολούν τους αστυνομικούς που υπηρετούν στο Νομό Αττικής, κ.ά.
Από πλευράς του Υπουργού τονίστηκε η θετική αντιμετώπιση αυτών των ζητημάτων και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις που θα ικανοποιούν τους αστυνομικούς καθώς αναγνωρίζει τον καθημερινό αγώνα που δίνει ο Έλληνας Αστυνομικός για την ασφάλεια της Eλληνικής κοινωνίας.
Η Ένωσή μας συνεχίζει την προσπάθεια για επίλυση των προβλημάτων που μας απασχολούν στηριζόμενη στους χιλιάδες συναδέλφους.
Για το Δ.Σ.
– Ο – – Ο –
Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος