Παλαιότερες Ανακοινώσεις

7 ΜΑΡΤΙΟΥ 2013 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΑ ΣΧΟΛΗ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΩΝ

Αρ. Πρωτ.: 025

Προς:

Όλες τις Υπηρεσίες Λεκανοπεδίου Αττικής

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής εκπροσωπώντας τους χιλιάδες συναδέλφους στην Αττική που είναι απόφοιτοι – πτυχιούχοι της Ανωτέρας σχολής Αστυφυλάκων (Πανελλήνιες Εξετάσεις), από το Νοέμβριο του 2010 έκανε όλες τις απαραίτητες νόμιμες ενέργειες έτσι ώστε να αναγνωριστούν οι εν λόγω πτυχιούχοι της σχολής, ως απόφοιτοι Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης με αφορμή την απογραφή όλων των δημοσίων υπαλλήλων.

Πιο συγκεκριμένα, μετά την μη απάντηση του Αρχηγείου σε αίτημα μας, για την αναγνώριση της Σχολής Αστυφυλάκων ως Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και να διορθωθεί η αδικία, υπεβλήθη αίτηση ακυρώσεως στο διοικητικό εφετείο.

Παρά την ψήφιση του Ν.4058/2012 (άρθρο 25 παρ. 4) ο οποίος μας δικαιώνει και φέρει την υπογραφή του αρμοδίου Υπουργού Παιδείας, το Αρχηγείο αρνείται να εφαρμόσει το Νόμο σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 72175/12/537009 από 30-04-2012 διαταγή.

Έτσι αναγκαζόμαστε να συνεχίσουμε τη δικαστική διεκδίκηση μέχρι την τελική δικαίωσή μας.

Την Παρασκευή 08 Μαρτίου 2013 και ώρα 10:00 έχει οριστεί η δικάσιμος στο Διοικητικό Εφετείο, οδός Λουίζης Ριανκούρ αρ. 87, για τη συζήτηση του εν λόγω θέματος.

ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόρης ΚΡΙΚΕΤΟΣ Σπήλιος

emvlhma easya

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά