Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΘΡΗΝΟΥΜΕ – ΕΩΣ ΠΟΤΕ;;;

PENTHOS.1

Αρ. πρωτ.: 061

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ελληνική κοινωνία πληροφορήθηκε την χθεσινή εκτέλεση του 37χρόνου συναδέλφου μας στο Δίστομο – Βοιωτίας, πατέρα 2 ανηλίκων παιδιών και με εγκυμονούσα σύζυγο, έμεινε άναυδη και συγκλονισμένη καθώς προστέθηκε άλλος ένας νεκρός από την δράση των συγκεκριμένων κακοποιών.

Οι εργαζόμενοι αστυνομικοί αποδεικνύουν για ακόμη μια φορά στην Ελληνική πολιτεία την αυταπάρνηση και την προσήλωση στο καθήκον που τους έχει ανατεθεί.

Απομένει πλέον έμπρακτα και όχι με ευχολόγια να αποδείξει και η συντεταγμένη πολιτεία το χρέος της προς αυτούς που σε ειρηνική περίοδο είναι οι μόνοι που πληρώνουν «φόρο αίματος».

Παράλληλα γεννώνται και πολλά ερωτηματικά όσον αφορά το περιστατικό, καθώς ο θανάσιμος τραυματισμός έλαβε χώρα στα πλαίσια 3ήμερης συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης για την σύλληψη των δραπετών των φυλακών Τρικάλων τα οποία πρέπει άμεσα να απαντηθούν.

Το Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α. εκφράζοντας τους εργαζόμενους αστυνομικούς της Αθήνας, εκφράζει την μεγάλη του λύπη και δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στην οικογένεια και στους συγγενείς του αδικοχαμένου συναδέλφου.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

ΣΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά