Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Τρίτη 09 Ιουλίου 2013 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΟΓΟΣ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΑΜΨΗΣ ΤΗΣ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΦΥΛΑΚΩΝ

Αρ. Πρωτ.: 077 ΠΡΟΣ: Π.Ο.ΑΣ.Υ

ΚΟΙΝ.: Υπηρεσίες Αθηνών

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Μετά την ανακοίνωση των τοποθετήσεων των νεοπροαχθέντων αρχιφυλάκων η Ε.ΑΣ.Υ.Α δέχτηκε για ακόμη μια χρονιά, τεράστιο αριθμό οργισμένων αντιδράσεων για τον απαράδεκτο, αναχρονιστικό και παράλογο τρόπο με τον οποίο παρακάμπτεται η επετηρίδα των τακτικών μεταθέσεων βαθμοφόρων της ΕΛ.ΑΣ.

Το απίστευτο αυτό φαινόμενο, σήμερα, δεν έχει καμία δικαιολογητική βάση, δημιουργεί εύλογους συνειρμούς και πάντως αφίσταται από την κατεύθυνση εκσυγχρονισμού και αποτελεσματικότητας της διοίκησης την οποία πομπωδώς διατυμπανίζουν οι διοικούντες.

Η αναχρονιστική πελατειακή αυτή διαχείριση των θεμάτων του ανθρώπινου δυναμικού πρέπει αμέσως να σταματήσει, γιατί δημιουργεί εύλογη απογοήτευση και θυμό σε όσους σύννομα και καρτερικά ευελπιστούν ότι θα μετατεθούν κάποτε στον τόπο συμφερόντων τους.

Η Ε.ΑΣ.Υ.Α θεωρώντας το θέμα μείζονος σημασίας θα ασχοληθεί ενδελεχώς ώστε να αναλυθούν οι πρωτοβουλίες και δράσεις, και να πάψει η αδικία κατά των θιγόμενων συναδέλφων αρχιφυλάκων.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

ΣΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά