Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΚΑΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗ ΔΕΘ

Αθήνα, 3-9-2013

Αρ. Πρωτ.: 094

Προς :

Υπηρεσίες Λεκανοπεδίου Αττικής

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,

Την προσεχή Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013 η Ένωσή μας θα συμμετάσχει δυναμικά στην ένστολη κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη μας να παρευρεθούν.

Η οικονομική κατάσταση της χώρας και η γενικότερη οικονομική δυσπραγία έχει αγγίξει πλέον για τα καλά κάθε αστυνομικό και κάθε αστυνομική οικογένεια. Τα δυσβάσταχτα δημοσιονομικά μέτρα που επιβάλλει η πολιτεία στα εισοδήματά μας, μας καταστούν πλέον πολίτες δεύτερης κατηγορίας, μας έχουν φτάσει στα όρια της οικονομικής εξαθλίωσης απαξιώνοντας έτσι ουσιαστικά το θεσμό της Ελληνικής Αστυνομίας καθώς και των υπολοίπων Σωμάτων Ασφαλείας. Εκτός αυτών ούτε τα πάγια θεσμικά μας αιτήματα έχουν αναγνωριστεί έστω και προσχηματικά από το επίσημο κράτος, όπως για παράδειγμα η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας παρά τις συνεχόμενες έωλες κυβερνητικές υποσχέσεις.

Είναι πλέον πασιφανές η συνέχιση αυτών των εργασιακών συνθηκών θα υπονομεύσει την ασφάλεια των συμπολιτών μας και η ευθύνη δεν θα είναι δική μας.

Από τα γραφεία της Ένωσής μας Χαλκοκονδύλη 37, θα αναχωρήσουν λεωφορεία την προσεχή Παρασκευή, 6Σεπτεμβρίου, ώρα 08:00 και η επιστροφή θα γίνει με αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη της συγκέντρωσης. Η μετακίνηση και η διατροφή θα γίνουν με μέριμνα της Ένωσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε με τα γραφεία μας στο τηλ. 2105236302 και 2105249914.

Συνάδελφοι,

Πρέπει όλοι μαζί ενωμένοι να δώσουμε βροντερό παρών στη Θεσσαλονίκη μαζί με τους συναδέλφους όλης της χώρας, με πυροσβέστες και με λιμενικούς για να αντιδράσουμε για τα άδικα μέτρα που μας έχουν επιβληθεί και να αποκλείσουμε την επιβολή νέων μέτρων που ορέγονται ορισμένοι εντός και εκτός των τειχών της χώρας.

Η συμμετοχή μας κρίνεται πιο αναγκαία από ποτέ.

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ

Για το Δ.Σ.

Ο Ο

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

ΣΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά