Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αθήνα, 11-09-2013

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας επισκέφτηκαν την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου μας με αφορμή καταγγελίες μελών μας για άνιση μεταχείριση του αστυνομικού προσωπικού που αφορούν τις μετακινήσεις Αστυνομικών στα Κέντρα Προαναχωρησιακής Κράτησης Αλλοδαπών.

Στη συνάντηση αυτή ζητήθηκε η έγκαιρη ενημέρωση των νεοεξερχόμενων Αστυφυλάκων, οι οποίοι ενδέχεται να αποσπαστούν στα Κέντρα Υποδοχής Λαθρομεταναστών, ώστε να μην παρατηρηθεί το περσινό φαινόμενο να προβούν σε πρόωρες και άσκοπες δαπάνες (ενοίκια, αγορά οικοσυσκευών κλπ).

Επίσης ζητήθηκε η έκδοση εκ νέου διαταγής προς όλες τις Υπηρεσίες για απόσπαση στις παραπάνω Αστυνομικές Διευθύνσεις όσων επιθυμούν από το βαθμό του Αστυφύλακα έως τον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου και όχι μόνο Ειδικών Φρουρών, όπως προέβλεπε η υπ’αρίθμ. 6001/7/3/5509-ρνα΄ από 9/2013 διαταγή του Αρχηγείου.

Δυστυχώς διαπιστώνουμε για άλλη μια φορά ότι η πρόθεση ορισμένων είναι ο διαχωρισμός και ο κατακερματισμός της Αστυνομίας και η δημιουργία προβλημάτων στο προσωπικό της, πολλά από τα οποία φτάνουν στα όρια της επιλεκτικής μεταχείρισης εις βάρος των Αστυφυλάκων. Δυστυχώς κάποιοι ειδήμονες συνεχίζουν να επιθυμούν το διαίρει και βασίλευε. Η Ένωσή μας δεν θα το επιτρέψει αυτό και είναι καιρός να το αντιληφθούν όλοι, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

ΣΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά